Dalība Latvijas Tūrisma informācijas tirgū

Ziņa publicēta 10.06.2019
8.jūnijā Europe Direct informācija centra Gulbenē Madonas informācijas punkts iesaistījās Latvijas Tūrisma informācijas tirgū, kas šogad notika Madonā - pilsētas svētku ietvaros.

Informatīvās telts apmeklētājiem tika piedāvātas prezentācijas par Europe Direct informācijas centra Gulbenē Madonas informācijas punkta darbu, izglītojošas un informatīvas spēles un viktorīnas par Eiropas Savienību, iespēja iemēģināt 3D pildspalvas, iepazīties ar lelli Šarloti no Vācijas, iegūt informatīvus materiālus par Eiropas Savienību.

Piedaloties plaši apmeklētajos svētkos ar EDIC Gulbenē informatīvo telti - tiek veicināta Europe Direct informācijas centra un tā informācijas punktu atpazīstamība plašākā mērogā, cilvēkiem sniegts ieskats par pakalpojumiem, ko iespējams gūt Europe Direct informācijas centros, nodrošināta komunikācija ar vietējiem, reģiona un citu pilsētu iedzīvotājiem sarunās uzzinot viņu komunikācijas vajadzības, parādot iespējas un aicinot tos aktīvāk iesaistīties Eiropas nākotnes veidošanā. Izspēlējot intelektuālās spēles, noskaidrots sabiedrības zināšanu līmenis par Eiropas Savienību.

 

‌Daiga Poča-Lapiņa
‌Europe Direct informācijas centra Gulbenē 
‌Madonas informācijas punkta koordinatore