Izstāde "Pasta baloža somiņā…" Vestienas bibliotēkā

Ziņa publicēta 12.01.2021
No 12.janvāra Vestienas bibliotēkā, nākot pēc grāmatām, aplūkojama kopīgi veidotā atklātnīšu izstāde par ziemas svētku tēmu.

Vispirms, paldies Agnesei Ģērķei par rosinājumu, vislielākais paldies Ilgai Sabitovai, kura ne tikai bagātināja ar materiāliem, bet arī ļoti palīdzēja praktiskajā ekspozīcijas iekārtošanas darbā. Liels, liels paldies visiem, kuri labprāt dalījās ar šo interesanto mantojumu: Allai Piņķei, Anitai Ozoliņai, Baibai Cielavai, Birutai Vītoliņai, Jolantai Bardziņai, Jolantai Bērziņai, Sanitai Briedei un visplašākās kolekcijas autorei – Sarmītei Apinei!

Pārlūkojot atklātnītes, šķiet, ka no katras kartiņas staro siltums, vēlme vienam otru uzrunāt un iepriecināt… Labi, labi, zinu, ka esmu pietiekoši sena, lai šķistu ka agrāk- tad gan- zāle bija zaļāka un kupenas dziļākas. Bet, nāciet paši aplūkot- sanāks diezgan nopietns ekskurss pagājušā gadsimta apsveikumu tendencēs- senākā ir no1926. gada, bet, protams, pārstāvēts arī 21.gadsimts! Dažiem tās varētu būt jaukas atmiņas, citiem patiess pārsteigums.

Informāciju iesūtīja
Vestienas bibliotēkas vadītāja
Jūsma Ogorodņikova