Liepājas Centrālā zinātniskā bibliotēka izsludina konkursu uz Voldemāra Caunes balvu "Gada bibliotekārs darbā ar bērniem un jauniešiem"

    Ziņa publicēta 17.10.2014
    Liepājas Centrālā zinātniskā bibliotēka izsludina konkursu uz Voldemāra Caunes balvu "Gada bibliotekārs darbā ar bērniem un jauniešiem", kuru piešķir reizi gadā bibliotekāriem, kas vispārliecinošāk, aktīvāk un sekmīgāk veicina jaunās paaudzes iesaistīšanu bibliotēku pakalpojumu izmantošanā, motivējot bērnus un jauniešus vairāk lasīt, mācīties un attīstīt savas radošās spējas.

    Konkursu uz Balvu organizē Liepājas Centrālā zinātniskā bibliotēka. Konkurss tiek organizēts jau kopš 2007.gada. Konkursu vērtē konkursa komisija 5 cilvēku sastāvā: LNB direktors Andris Vilks, LNB Bērnu literatūras centra vadītāja Silvija Tretjakova, rakstnieks Māris Rungulis, Liepājas CZB direktore Ilga Erba un Liepājas Kultūras pārvaldes vadītājs Juris Jirgens.

    Konkursa pieteikums Voldemāra Caunes balvai 2014.gadā "Gada bibliotekārs darbā ar bērniem un jauniešiem" iesniedzams Liepājas Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā (Liepāja, Zivju iela 7, LV-3401) līdz 2014.gada 7.novembrim (pasta zīmogs).

    Pievērsiet uzmanību - mainīti pretendentu vērtēšanas noteikumi.

    Balvas svinīga pasniegšanas notiks 2014.gada 28.novembrī.
    Papildus informācija pa tālruni: 634 24210 un 634 24570

    Konkursa nolikums un pieteikuma anketa pieejami www.liepajasczb.lv


    Gita Švarce
    Liepājas Centrālās zinātniskās bibliotēkas
    Reģionālā mācību centra vadītāja
    tālr.: 63422049
    e-pasts: gita.svarce@inbox.lv