25.04. Tikšanās bibliotekāru stāvā tiešraide

    Ziņa publicēta 24.04.2018
    Rīt, 25. aprīlī, plkst. 11.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) izstāžu zālē Nr.1 (1. stāvā) notiks kārtējais cikla “Tikšanās bibliotekāru stāvā: jaunieguvumi un pieredze” pasākums. Tēma – sociālā medija “Facebook” algoritmi un to ietekme uz mūsu ikdienu. Pasākuma viesis – žurnālists un Vidzemes augstskolas docents Jānis Buholcs. Plašāka informācija par pasākumu: https://lnb.lv/lv/tiksanas-bibliotekaru-stava-ka-sadzivot-ar-facebook-algoritmiem.

    Lielās apmeklētāju intereses dēļ pieteikšanās pasākumam tika slēgta jau pirms divām nedēļām. Lielā apmeklētāju skaita dēļ pasākums tika arī pārcelts no tradicionālās norises vietas – Bibliotēku un informācijas zinātņu lasītavas 8. stāvā – uz 1. stāva izstāžu zāli Nr. 1.

    Tā kā vēl joprojām tiek saņemti zvani un vēstules par to, vai ir iespējams piedalīties pasākumā, esam raduši modernu un pasākuma formātam atbilstošu risinājumu – pasākuma laikā notiks tiešraide no LNB “Facebook” lapas: https://www.facebook.com/lnb.lv/. Aicinu visus, kas nepaspēja piereģistrēties pasākuma apmeklējumam klātienē, pieslēgties tiešraidei un noskatīties to LNB “Facebook” lapā. Pasākuma videoieraksts netiks veikts, tāpēc visi, kas vēlas noklausīties lekciju par “Facebook” algoritmiem, ir aicināti pieslēgties tiešraidei.

     

    Māra Jēkabsone

    Bibliotēku attīstības centrs

    Latvijas Nacionālā bibliotēka

    tālr. 67716050, mob. 26115747

    mara.jekabsone@lnb.lv