“Lasītāju klubiņam” jau gads!

Liekas, ka tas bija pavisam nesen , kad emocionāli muzikālā gaisotnē, Sieviešu dienas priekšvakarā, dibinājām “Lasītāju klubiņu”! Gads ir paskrējis nemanot!

Pirms pavasara ārkārtas situācijas, tas bija pēdējais klātienes pasākums Madonas bibliotēkā. Tā kā iecerētā darbošanās izpalika, risinājums klubiņa tālākai darbībai bija WhatsApp lietotnes izmantošana. Kā izrādījās, tad šis veids, kā dalīties atziņās par izlasītajām grāmatām, domu apmaiņa un dažādas diskusijas ir izrādījies ļoti ērts un mūsdienīgs.

Gada laikā mums ir bijušas vairākas diskusijas par dažādām tēmām, esam dalījušies ar informāciju, izteikuši savas pārdomas par izlasītām grāmatām un organizējuši Ziemassvētku konkursu.

“Lasītāju klubiņa” ieteiktās grāmatas tika izmantotas Madonas bibliotēkas facebook lapas rubrikā “Iesaka lasītājs”.

“Lasītāju klubiņa” dalībnieki sākotnēji bija vidējās un vecākās paaudzes lasītāji, taču mainoties tā darbības formai, un pārejot uz digitālo saziņu, tas ir kļuvis gados jaunāks, jo tiek pārstāvēta jaunākās un vidējās paaudzes lasītāji.

Lai arī visa saziņa notiek attālināti, mums ir liela vēlēšanās tikties klātienē un nosvinēt mūsu klubiņa pastāvēšanas gada jubileju! Tāpēc brīdī, kad to drīkstēsim darīt, svētki būs! Bet tagad, īstajā gada jubilejas dienā, virtuāli muzikālus sveicienus mums sūtīja Marta un Evelīna, meitenes, kuras bija klāt mūsu klubiņa dibināšanas pasākumā.

“Būsim draugos ar grāmatām!”- tāds ir mūsu klubiņa dalībnieces Vinetas vēlējums mums visiem!