Tikšanās ar Valdi Klišānu

Ziņa publicēta 03.10.2019
Pateicoties VKKF atbalstītajam Madonas novada bibliotēkas projektam “Pārlapojam grāmatas kopā ar autoru”, piedāvājam tikšanos ar dažādu žanru literatūras autoriem. Projekta pamatideja – tiekoties ar autoriem, radīt interesi par latviešu literatūras saturisko daudzveidību, tās tapšanas procesiem un autoriem kā personībām, grāmatu lasīšanu kā kultūrvēstures izzināšanas procesu un interesantu nodarbi.

Valdis Klišāns ir vēstures grāmatu autors, sastādītājs, redaktors. tanī skaitā: "Latvijas valsts stāsts. 20. -21. gadsimts”, “Latvijas vēsture – no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām Baltijas, Eiropas un pasaules vēstures kontektā”, “Latvijas vēstures ilustrēta hronoloģija no viduslaikiem līdz mūsdienām”, “Matīss meklē Latviju”, “Matīss spēlē hokeju” u.c. kas iznākušas Latvijas simtgades gadā. Autoram ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze pedagoga darbā. Viņa veidotās mācību grāmatas “Vēsture vidusskolēniem” lasāmas arī interaktīvā versijā. Piedalījies Cēsu festivālā Lampa. 

Laipni gaidām uz tikšanos skolēnus un pedagogus Madonas Valsts ģimnāzijā 30.oktobrī pulksten 12:20 un ikvienu interesentu Madonas novada bibliotēkā pulksten 14:00!

Ieeja bez maksas

 

Informāciju sagatavoja: Sarmīte Radiņa