CFLA: Nākamais seminārs par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā - Kolkā

Ziņa publicēta 08.11.2019
Trešdien, 13. novembrī, uz semināru Kolkā aicinām Kurzemes reģiona interesentus, kur dalīsimies ar noderīgu informāciju veiksmīgai Eiropas Savienības (ES) fondu projektu īstenošanai.

Seminārā būs iespējams uzzināt aktualitātes un šobrīd zināmās nākotnes perspektīvas ES fondu jomā, tāpat tiks skaidroti projektu īstenotājiem būtiskie valsts atbalsta jautājumi, pašvaldību aizņēmumu un iepirkumu veikšanas tēmas. Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) semināra organizēšanā sadarbojas ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Finanšu ministriju un Labklājības ministriju.

Seminārā arī divi pieredzes stāsti par ES fondu projektu īstenošanu Kurzemē - Ilze Iesalniece-Brukinga, Lībiešu saieta nama vadītāja stāstīs par veiksmīgo projektu sinerģiju tā attīstībā. Savukārt par ES fondu ieguldījumu sociālo pakalpojumu sniegšanai Kurzemes reģiona bērniem ar funkcionāliem traucējumiem stāstīs Ieva Sāmīte-Cērpa, atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" vadītāja.

Seminārs notiks 13. novembrī plkst. 11.00 Kolkas tautas namā Kolkā, Dundagas novadā. Pieteikšanās semināra apmeklējumam (līdz 11. novembrim) un darba kārtība pieejama CFLA mājaslapā.

Rudens semināru cikla pasākumi jau notikuši Rīgā un Latgalē, savukārt Vidzemes un Zemgales semināri vēl gaidāmi:
• 20. novembrī plkst. 11.00 Cesvaines kultūras namā Pils ielā 8, Cesvainē;
• 27. novembrī plkst. 11.00 Rundāles multifunkcionālajā centrā Pilsrundālē 1, Rundāles novadā.

Pieteikšanās semināru apmeklējumam un darba kārtības pieejamas CFLA mājaslapā. Lūdzam semināru apmeklējumam pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.


Ar cieņu
Ieva Luste
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: ieva.luste@cfla.gov.lv
Tālr.: (+371) 26019685