Nāc. Runā Panāc.

Ziņa publicēta 06.03.2014
4.martā Madonas pilsētas 1.vidusskolā un Cesvaines vidusskolā viesojās Eiropas Parlamenta  informācijas biroja sabiedrisko attiecību pārstāve Dace Skadiņa un divas Eiropas Parlamenta informācijas biroja stažieres.

Vizītes laikā Eiropas Parlamenta informācijas biroja pārstāves tikās ar 10.-12.klašu skolēniem, lai pastāstītu par Eiropas Parlamentu,Eiropas Parlamenta vēlēšanām, Eiropas Parlamenta Informācijas biroju, jauniešu iespējām Eiropas Parlamentā. Ar konkursa palīdzību tika izzinātas skolēnu zināšanas par Eiropas Parlamentu un ar to saistītajiem notikumiem un procesiem.

Abas Eiropas Parlamenta informācijas biroja stažieres pastāstīja par prakses iespējām Eiropas Parlamentā, par konkursu EUROSCOLA “Jaunatnes vīzija par ES”, EYE 2014, Eiropas Jaunatnes Kārļa Lielā balvu un citām jauniešu iespējām, plašāka informācija pieejama: Eiropas Parlamenta interneta vietnē: http://www.europarl.lv/lv/jauniesiem.html.

Jāatgādina, ka Eiropas Parlamenta vēlēšanas Latvijā notiks šī gada 24.maijā, kurās Latvijas pārstāvībai Eiropas Parlamentā jāievēl astoņi deputāti. Šī gada Eiropas Parlamenta vēlēšanu kampaņas vadmotīvs ir "Nāc. Runā. Panāc", kura mērķis ir skaidrot Eiropas Parlamenta pilnvaras un tā ietekmi uz Eiropas Savienības iedzīvotāju dzīvi.

Aicinām apmeklēt intereneta vietnes www.europarl.lv un www.velesanas2014.eu, kā arī Eiropas Parlamenta sociālos tīklus, kur varat smelties viskarstākās ziņas par EP aktualitātēm: Draugiem.lv/europarl, Facebook.com/Eiroparlaments, Twitter.com/EP_Riga.


‍Informāciju apkopoja:
‍Daiga Lapiņa,
‍Europe Direct informācijas centra Gulbenē Madonas filiāles koordinatore

Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array