Sarmītes Radiņas dzejas fotogrāfijas

Ziņa publicēta 01.09.2011
No 15. 08. 11. līdz 18. 09. 11. Madonas novada bibliotēkas konferenču zālē apskatāma izstāde: „Sarmītes Radiņas dzejas fotogrāfijas”.

* „Cilvēks aug dabā un saaugot kopā ar to, iemācās mīlēt un piedošanu lūgt, dabai, cilvēkam, caur to jau mēs Jūtīgi esam! Lai vairāk būtu šādu Jūtu un cilvēku!” - Velta

* „Noskaņas, burti un gaismēnas saskaņu meklē… un atrod!” – Dace

* „Atskārsme acīm un dvēselei – tā silti un senatnīgi paliek, aptur dienu skrējienā, kā bērnības atmiņas – kur sasildīties. Kā svētavots, veldzējošs. Lai pārtop izstāde grāmatā” - Rita

Tas ir tikai neliels ieskats pozitīvu emociju caurstrāvotajās izstādes apmeklētāju atsauksmēs.

Izstāde „Sarmītes Radiņas dzejas fotogrāfijas” atklāj divus mūsu kolēģes S.Radiņas talantus – dzeju un fotografēšanu. Krāšņās noskaņu fotogrāfijas papildinātas ar dzejas rindām, ietverot visus 4 dabas elementus – uguni, ūdeni, zemi un gaisu. Fotogrāfijās un dzejā atspoguļota dabas burvība, autores sirdij tīkamas vietas un lietas, ikvienā darbā iekļauts neaptverams daudzums emociju.

Galvenā tēma – laiks: - gan mirklis, gan bezgalība, mūsu esība tajā. Apturēts noskaņu laiks var būt arī Tavējais, ja atnāksi un tam ļausies baudot izstādi.


Daiga Lapiņa
ES informācijas un Uzziņu lasītavas vadītāja

Array
Array
Array