Brīvdabas pasākums bērniem

Ziņa publicēta 25.05.2012
1. jūnijā, pilsētas svētku ietvaros, Madonas novada bibliotēka aicina „paceļot” brīvdabas pasākumā bērniem „ES pasaulē” - bibliotēkas „centrālajā stacijā” un zaļajā zonā pie tās, kur būs iespējams izstaigāt vairākus radošos peronus -darbnīcas, kurās varēs pārbaudīt savas zināšanas, pierādīt savu izturību un azartu.

Ikvienam īstam ceļotājam jābūt drošam, veiklam, stipram, radošam un, protams, zinošam par vietu, no kuras tu nāc un uz kuru plāno doties. Ir jāzina citu valstu tradīcijas un svētki, kā arī jāprot nokļūt līdz mērķim – kājām, braukšus vai pat izdomātā gaisa balonā...

Kopā ar Jušiem, „svinēsim” Jāņus citās zemēs, Spēkstacijā mērosim sarežģītākas distances, kopīgi asināsim prātu – ievāksim jaunas zināšanas un stiprināsim esošās, attīstīsim savas maņas, un kopā ar Madonas mākslas skolu atklāsim jaunos talantus.

Ceļotājiem nepieciešams arī atpūsties un uzkrāt spēkus, tāpēc plkst. 12.30 mūs izklaidēs „Teātra skatuve” un plkst. 13.00 – deju uzvedums „Deju ritmos”, plkst. 13.30 paredzēts svētku noslēgums, izloze, kopīga spēka putras ēšana un pārsteigums saldummīļiem.

Pasākuma programma pieejama ŠEIT.

Nāc un iesaisties! Mēs parūpēsimies par jautrību, patīkamu atmosfēru, aktīvu atpūtu un, protams, našķiem!

Pasākumu atbalsta Eiropas Komisija.

Vita Grūbe
Latvijas Kultūras koledžas studente