Madonā LDDK aicina Vidzemes darba devējus!

Ziņa publicēta 13.09.2012
Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs piedāvā Vidzemes reģiona darba devējiem Madonā iegūt aktuālāko informāciju, jaunas zināšana sociālais dialogs un cilvēkresursu vadības jomā.

21.septembrī ar turpinājumu 28.septembrī un 5.oktobrī Madonā, Madonas novada bibliotēkā, Skolas iela 12, sāksies mācību programma „Divpusējais un trīspusējais sociālais dialogs un cilvēkresursu vadība” (SD). Šajā programmā būs iespēja noskaidrot: Kāpēc nepieciešama darba devēju iesaistīšanās sabiedriskās aktivitātēs? Kas jāzina un jāprot mūsdienīgam vadītājam? Kā atrisināt strīdus sarunu samierināšanas un mediācijas ceļā?

Aicinām Jūs pieteikties un, sadarbībā augsti kvalificētiem un pieredzes bagātiem ekspertiem, iegūt aktuālāko informāciju, jaunākos izdales un papildmateriālus, neformālā gaisotnē satikties ar sava novada darba devējiem un pašvaldību pārstāvjiem, kā arī noslēgumā saņemt apliecinošu sertifikātu.

Pieteikšanās kursiem, aizpildot un nosūtot uz info@comperio.lv pieteikuma anketu.

Sīkāka informācija pa tālruni 26569525

Mācību programmas uzņēmumu apvienību, asociāciju, biznesa inkubatoru, pašvaldības savienības un citu darba devēju organizāciju biedriem un pārstāvjiem ir bezmaksas,  tajā skaitā visi mācību programmu izdales materiāli, mācību dienās paredzētās kafijas pauzes un arī papildu jaunākā aktuālākā informācija, kas tiks sūtīta katram dalībniekam elektroniski.

Kopš 2010.gada mācību programmās ir piedalījušies vairāk nekā 800 darba devēji – uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji visā Latvijā. Šo iespēju ir izmantojuši tādi Latvijas uzņēmumi, kā SIA „Baltkom TV”, SIA „Rēzeknes Slimnīca”, SIA „Getliņi EKO” un daudzi citi.

Novembrī Madonā LDDK Biznesa resursu centrs piedāvā vēl vienu bezmaksas mācību programmu:

·          „Uzņēmumu attīstība un korporatīvā sociālā atbildība” (KSA) kursos būs iespēja iegūt aktuālu informāciju pār šādām tēmām: Kā strādāt, lai uzņēmums nebankrotētu pēc 7.5 gadiem? Kāpēc sociāli atbildīgs bizness ir ienesīgs? Kā pašvaldība var atbalstīt godīgu biznesu?

Ko Jūs iegūsiet, piedaloties šajos kursos? – visas trīs programmas izstrādājuši augsti kvalificēti eksperti un profesionāļi Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” ietvaros, balstoties uz Latvijas situāciju un specifiku. Līdz ar to, apgūstot pilnu kursa programmu, Jūs iegūsiet darba praksē noderīgas zināšanas, celsiet savu profesionalitāti un kvalifikāciju, kā arī Jums būs lieliska iespēja dalīties pieredzē ar citiem darba devējiem un pašvaldību pārstāvjiem. Jūs iegūsiet arī bezmaksas izdales materiālus, kas būs noderīgi veiksmīgai attīstībai ilgtermiņā. Pabeidzot kursus, katrā programmā saņemsiet mācību programmu sniedzēja SIA „Comperio” sertifikātu, kas apliecinās Jūsu iegūtās zināšanas. Taču, ja pieteiksities un veiksmīgi pabeigsiet visas trīs mācību programmas, Jūs saņemsiet Latvijas Darba devēju konfederācijas Biznesa resursu centra sertifikātu!

Par mācību programmu izstrādi:

Mācību programmas ir izstrādātas, balstoties uz Starptautiskās Darba organizācijas metodoloģiju un Latvijas ekspertu praksi un pieredzi. Programmu galvenais mērķis ir veicināt reģionālā sociālā dialoga attīstību un paaugstināt sociālo partneru līdzdalības iespējas rīcībpolitikas izstrādē un īstenošanā. Visas trīs mācību programmas ir izstrādātas, papildinot viena otru, ar mērķi radīt vienotu priekšstatu par valsts un privātā sektora sadarbības veidošanās nosacījumiem, pamatkritērijiem un mijiedarbību. Apmācības plānotas kā lekcijas ar atvērta tipa diskusijām par mācību programmu tēmu.

Līdz 2014.gada beigām kursi tiks organizētas arī citās Latvijas pilsētās, aptverot visus Latvijas reģionus.

Informācijai:

Kursi notiek Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. Kursus nodrošina SIA „Comperio”.

 Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs darba devējiem piedāvā bezmaksas kursus, seminārus, praktiskus materiālus, pētījumus un rīkus profesionālajai pilnveidei un uzņēmumu/ organizāciju darbības pilnveidei.

Lai kļūtu Jums pieejamāki un Jūs būtu pirmie, kas uzzina par jaunākajām iespējām darba devējiem, aicinām sekot mums:

·         www.twitter.com tīklā: http://twitter.com/#!/LDDK_BRC

·         www.draugiem.lv izveidotajā lapā: http://www.draugiem.lv/lddk-brc   


Zemāk atrodams un lejuplādējams:
1.
Kursu norises grafiks, programmu apraksts;
2. Pieteikuma anketa.  

LDDK Biznesa resursu centrs
26569525