„Esi mans draugs”

Ziņa publicēta 04.02.2013
Visi, kas tagad ir mazi, izaugs lieli. Un visi, kas tagad ir lieli, reiz bijuši mazi. Bērnība visiem ir tas laiks, kad iegūstam pirmos draugus. Un bieži vien viņi mums paliek uz mūžu. Draugi var būt visdažādākie- gan meitene no bērnudārza, gan kaimiņpuika., arī suns vai kaķis var kļūt par vislabāko bērnības rotaļu biedru.  Draugs var būt arī bibliotēka un grāmatas.

31.janvāra pievakarē, spītējot slapjdraņķim,  daudzas mazas un ne tik mazas kājas steidzās uz Madonas novada  bibliotēkas bērnu literatūras nodaļu, lai piedalītos ģimeņu  pasākumā „Esi mans draugs”. Savu  aktiermeistarību  klātesošajiem rādīja Sarkaņu pamatskolas skolēnu teātris „Piņģerotiņš”( vadītāja  Gunta Apele)  ar Ināras Šteinbergas lugu „Kas man par to būs?” un leļļu izrādi „Ežuka jaunais katliņš”.

Radošajās nodarbībās bērni ļāvās fantāzijas lidojumam, lai attēlotu savu draugu uz Līgatnes papīrfabrikas papīra, kas izgatavots no  makulatūras (visu rudeni to kopīgi vācām). Patīkami, ka pēc šī pasākuma , kurā piedalījās vairāk nekā 50 apmeklētāji, par bibliotēkas lasītājiem =draugiem kļuva  3 pirmskolas vecuma bērni un daži vecāki.

Nākamā tikšanās reize plānota 28.februārī.

Līga Fiļipova
Bērnu literatūras nodaļas vadītāja

Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array