CFLA: Cesvainē notiks seminārs par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā

Ziņa publicēta 15.11.2019
Trešdien, 20. novembrī, uz semināru Cesvainē aicinām Vidzemes reģiona interesentus par Eiropas Savienības (ES) fondu projektu īstenošanas labo praksi un pieredzē balstītajām atziņām.

Seminārā būs iespējams uzzināt aktualitātes un šobrīd zināmās nākotnes perspektīvas ES fondu jomā, tāpat tiks skaidroti projektu īstenotājiem būtiskie valsts atbalsta jautājumi, pašvaldību aizņēmumu un iepirkumu veikšanas tēmas. Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) semināra organizēšanā sadarbojas ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Finanšu ministriju un Labklājības ministriju.

Par ES fondu projektu īstenošanu varēs uzzināt arī trīs pieredzes stāstus - Iveta Raimo, Cesvaines novada domes projektu vadītāja, stāstīs par Cesvainē realizētajiem ES fondu projektiem. Andris Dombrovskis, SIA “Baltic Block” pārstāvis, dalīsies ar stāstu par to, kā ES fondu atbalsts ir palīdzējis uzņēmējdarbības vides uzlabošanai. Savukārt par darba devēju un mācību iestāžu sadarbību, sniedzot audzēkņiem iespēju iegūt prasmes darba vidē, stāstīs Latvijas Darba devēju konfederācijas Vidzemes reģiona koordinatore Elīna Vējiņa un projekta dalībnieki.

Bezmaksas seminārs Cesvainē notiks 20. novembrī plkst. 11.00 Cesvaines kultūras namā Pils ielā 8. Pieteikšanās semināra apmeklējumam (līdz 18. novembrim) un darba kārtība pieejama CFLA mājaslapā.

Rudens semināru cikla pasākumi jau notikuši Rīgā, Rēzeknē, un Kolkā, ciklu noslēdzošais pasākums būs Pilsrundālē 27. novembrī.

 

Informāciju sagatavoja:
Ieva Luste
Centrālās finanšu un līgumu aģentūras
sabiedrisko attiecību speciāliste
tālr. 26019685, ieva.luste@cfla.gov.lv
www.cfla.gov.lv