10. jūnijā ES māja atkal vērs durvis apmeklētājiem klātienē

Ziņa publicēta 08.06.2020
Informējam, ka no 10. jūnija Eiropas Savienības mājas informācijas centrs 1. stāvā darba dienās atkal būs atvērts apmeklētājiem.


 Saistībā ar COVID-19 izplatību pasaulē un Latvijā, aicinām būt atbildīgiem un ievērot piesardzības pasākumus. Rūpējoties par drošību, esam ieviesuši ierobežojumus.


Darba laiks – darba dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Sestdienās un svētdienās slēgts.

Aicinām rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt Eiropas Savienības māju klātienē!

Iesakām izvēlēties iespēju attālināti saņemt informāciju un konsultācijas, kā labāk izmantot ES tiesības un iespējas:
 
Aicinām ievērot 2 metru distanci, higiēnas prasības, kā arī to, ka uzturēšanās laiks informācijas centrā ir ne ilgāks par 3 stundām un telpā vienlaikus var atrasties ne vairāk kā 6 cilvēki.

Ja jums ir slimības simptomi vai noteikts pienākums ievērot pašizolāciju / mājas karantīnu, aicinām neapmeklēt ES māju. Darbinieks drīkst neapkalpot personas ar slimības pazīmēm, laipni aicinot atstāt ES mājas telpas.

Vēršam uzmanību, ka informācijas centrs atvērts tikai individuālajiem apmeklētājiem, pasākumiem telpas netiek piedāvātas.


Telpas pasākumu norisei ES mājas 2. stāvā tiks atvērtas no 29. jūnija.

Aicinām rūpīgi izvērtēt nepieciešamību rīkot klātienes pasākumus Eiropas Savienības mājā!

No 29. jūnija ES mājā pasākumu norisei tiek piedāvāta viena telpa – Kamīnzāle 2. stāvā.
 
Telpa atvērta iepriekš pieteiktu pasākumu norisei darba dienās no plkst. 9.30 – 17.30. Maksimālais personu skaits pasākumā – 14. Katra pasākuma pieļaujamā norise ir ne ilgāka par 3 stundām.

Ar citiem nosacījumiem telpu izmantošanai aicinām iepazīties šeit.

Vēršam uzmanību, ka Eiropas Komisijas pārstāvniecībai un Eiropas Parlamenta birojam ir tiesības jebkurā laikā atteikt ES mājas telpu izmantošanu un slēgt ES mājas telpas.

Uzzināt vairāk par telpu pieteikšanu pasākumiem aicinām, zvanot pa tālruni 67085415 vai rakstot e-pastu telpas@esmaja.lv