Barkavas bibliotēkā “ Grāmatu karuselis griežas”

Ziņa publicēta 12.04.2017
11. aprīlī Barkavas bibliotēkas Bērnu žūrijas ekspertiem svētki- noslēguma pasākums “ Grāmatu karuselis griežas”. Ir izlasītās un novērtētas grāmatas, katrs dalībnieks ir izvēlējies savas grāmatas- uzvarētājas.

Bet tas viss arī šodien ir jāapliecina. Eksperti sadalījās komandās un karuselis sāk griezties. Bērniem bija  jāatrod savas grupas grāmatas, jāsavieno pareizie grāmatu nosaukumi, jāatbild uz dažādiem jautājumiem, kas bija saistīti ar lasīšanas iemaņām. Interesanti bija arī atpazīt lasīto fragmentu no grāmatas- jānosauc grāmatas nosaukums un autors. Grāmatas bija rūpīgi lasītas, arī ar šo uzdevumi eksperti tika galā veiksmīgi. Visaizraujošākais bija pēdējais uzdevums. Katram komandas dalībniekam bija jāpiepūš balons, komandas kapteinis palīdzēja aizsiet balonu, uzvarēja tā komanda, kura ar uzdevumu tika galā visātrāk.

Komandu sacensība bija ļoti līdzvērtīga, ar viena žetona pārsvaru uzvarēja Markusa komanda. Visi dalībnieki saņēma atzinības rakstu un nelielu balviņu. Un visam noslēgumā- groziņš- kūka un tēja.

 Informāciju sagatavoja:

 Barkavas bibliotēkas vadītāja Rita Moroza

Array
Array