10.Novadu Grāmatu svētki

Ziņa publicēta 02.04.2011
Vai esat paspējuši sailgoties pēc Zaļā Vīriņa? Jau pavisam drīz - piektdien, 8.aprīlī - Tev būs unikāla iespēja atkal ar viņu satikties, jo viņš arī šogad priecēs visus mūs ar savu klātbūtni 10.Novadu Grāmatu svētkos, Bērnu žūrijas 2010 noslēguma pasākumā!

 Zaļais Vīriņš un Grāmatu svētku organizatori ir sagatavojuši plašu svētku programmu, kurā tieši Tu atradīsi sev kaut ko saistošu, sirdij un ausij tīkamu, neaizmirstamu.

Starp citu, Zaļais Vīriņš šoreiz sev līdzi būs atvedis draudzeni - Mušmiri. To nu ir jāredz ikvienam!

11:00 Madonas pilsētas 1. vidusskolā būs iespēja tikties ar apgāda "Jumava" redaktori Annu Pavlovsku, kura stāstīs par jaunizdotajām grāmatām jauniešiem un par grāmatas tapšanas procesu "Lasīt ir stilīgi!".

„Zili brīnumi maziem un lieliem” - par šādu tematu būs iespēja diskutēt kopā ar autoru Aldi Kalniņu (Zvaigzne ABC) plkst. 11:00 Madonas pilsētas 2. vidusskolā.

Savukārt, nopietnu - vēsturisku jautājumu cienītājiem plkst. 12:00 būs jādodas uz Madonas Valsts ģimnāziju, lai ar Latvijas Vēsturnieku komisijas locekli Dr. Kārli Kangeri (Zviedrija) sarunātos par tematu „20. gadsimta Latvijas vēstures jautājumi pētniecībā un sabiedrībā”.

Tie, kuri vēlas uzzināt „Kā top leļļu filmas?” plkst. 13:00 droši var doties uz kultūras nama lielo zāli, lai tiktos ar studijas „Animācijas brigāde” filmu veidotājiem un varoņiem.  

Tagad saausās visas meitenes! Pasākuma noslēgumā plkst. 14:00 kultūras nama lielajā zālē būs iespēja redzēt un dzirdēt dziedošā policista - Okartes Akadēmijas absolventa  Nikolaja Puzikova sniegumu.   
 
Bet, lai nenokavētu vēl kādu aktivitāti, kurā noteikti vēlēsies iesaistīties, ielūkojies svētku programmā. Tā pieejama ŠEIT!


Grāmatu svētku organizatori