Fotokonkursa "Pieķerts lasot" rezultāti

Ziņa publicēta 14.09.2018
Noslēdzies Madonas novada bibliotēkas izsludinātais šīs vasaras fotokonkurss "Pieķerts lasot!" Paldies visiem dalībniekiem, balsotājiem, noslēguma pasākuma apmeklētājiem!

Fotogrāfijas  iesūtīja 20 autori: 10 no Madonas, 5 no Madonas novada, pa vienam no Cēsīm, Ogres, Jelgavas, Rīgas un Jēkabpils. Tika iesūtīta 41 fotogrāfija. 
Lasītāji apturētajos mirkļos ir seniori, bērni, arī vesela ģimene un pat dzīvnieki. Pierādījās, ka lasīt varam visdažādākajās vietās un brīžos, vienatnē, otram priekšā, mācoties, atpūšoties, ar interesi, prieku un, varbūt, arī mazliet pozējot fotogrāfam… 
Darbiņi tika ievietoti Madonas novada bibliotēkas Facebook un Draugiem.lv lapā, nenorādot informāciju par fotogrāfijas autoru. 
Darbu vērtēšanu elektroniski varēja veikt jebkurš reģistrēts Facebook un/vai Draugiem.lv lietotājs, balsojums par tiem noslēdzās 10.septembrī.  
‌Kopā saņemti 1051 balsojumi. Pirmo vietu ieguva Santa Sokolova, otro vietu - Aigars Kreicbergs,  trešo vietu - Sanda Dejus. No 11. septembra 25 (+1, jo vienāds balsojums) fotogrāfijas, kas ieguva vairāk punktu balsojumā, aicinām aplūkot izstādē bibliotēkas konferenču zālē, tur tās izvietotas kopā ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas ceļojošās izstādes “Pieķerts lasot!” darbiem.

‌Ar konkursa rezultatiem iespējams iepazīties ŠEIT.


‌Sarmīte Radiņa