Informatīvais seminārs par EIRO ieviešanas jautājumiem

Ziņa publicēta 04.06.2013
Piektdien, 14.jūnijā plkst 12:00 Madonas novada bibliotēkas Konferenču zālē (Madona, Skolas iela 12, 2.stāvā) plānots Finanšu ministrijas informatīvais seminārs uzņēmējiem, pašvaldību darbiniekiem, sociālajiem darbiniekiem un iedzīvotājiem par EIRO ieviešanas jautājumiem.

Uz informatīvo semināru par eiro ieviešanu īpaši aicināti uzņēmēji, pašvaldības pārstāvji, sociālie darbinieki un ikviens interesents, lai noskaidrotu aktuālākos jautājumus par eiro ieviešanas procesu.

Semināra laikā uzņēmējiem un citiem interesentiem tiks demonstrēta "Platforma Film" veidotā dokumentālā filma "Dzīvot labāk", kas vēsta par izvēli ieviest vai neieviest eiro Latvijā, būs iespēja noskaidrot grāmatvedības un nodokļu vadlīnijas eiro ieviešanas procesā, kā arī Finanšu ministrijas ekspertiem uzdot jautājumus par citiem interesējošiem tematiem.

Kā zināms, eiro ieviešana plānota 2014.gada 1.janvārī, taču ir dažādi priekšdarbi, ko jāveic jau šogad, lai eiro ieviešanas process neradītu problēmas un zaudējumus uzņēmējdarbībā.

Seminārā piedalīsies Finanšu ministrijas eksperti;

  • Jānis Platais, Finanšu ministra padomnieks;
  • Dace Kalsone, Finanšu ministrijas eiro projekta vadītāja;
  • Dina Šaknere, Finanšu ministrijas Nodokļu administrēšanas un grāmatvedības politikas departamenta Metodoloģijas un grāmatvedības politikas nodaļas vecākā referente
  • Gunta Pužule, Finanšu ministrijas Netiešo nodokļu departamenta Muitas un akcīzes nodaļas vadītājas vietniece
     

Semināra programma pieejama ŠEIT.