„Trešais tēva dēla” pētījuma respondentu balvu izloze

Ziņa publicēta 05.09.2013
Publisko bibliotēku attīstības projekta „Trešais tēva dēls” ietvaros veikts ietekmes pētījums „Latvijas publiskās bibliotēkas un internets: tehnoloģijas, pakalpojumi un ietekme”, kura noslēgumā notika arī pētījuma respondentu balvu izloze.

Pētījumā piedalījās ne vien bibliotēku darbinieki, bet arī bibliotēku lietotāji, lai iegūtu plašāku pētījuma aptvērumu un veiksmīgāk izvērtētu Latvijas publisko bibliotēku darbu tehnoloģiju un pakalpojumu jomā, kā arī noskaidrotu citus svarīgus jautājumus.

Pateicībā par dalību pētījumā, lietotāji un arī bibliotēku darbinieki varēja pieteikties balvu izlozē.

Kā liecina Kultūras informācijas sistēmu centra sniegtā informācija, pavisam izlozei pieteikušās 92 bibliotēkas, reģistrējot 124 lietotājus, kas atbildējuši uz pētījuma jautājumiem un piekrituši dalībai balvu izlozē.

Galveno balvu Pocketbook Touch e-grāmatu lasītāju bibliotēku izlozē ieguvusi Dzelzavas pagasta 1.bibliotēkas vadītāja Vineta Truhanova. Jāpiebilst, ka bibliotēku izlozē piedalījās tās bibliotēkas, kuras izlozei bija pieteikušas savus lietotājus

Mūsu reģiona bibliotēkām šī izloze izrādījusies ļoti veiksmīga, balvu – zibatmiņu (4GB) laimējusi arī Lubānas pilsētas bibliotēka un Sausnējas pagasta bibliotēka (Ērgļu novads).

Savukārt balvu lietotāju izlozē saņems Heina Mūkina - pētījuma dalībniece - lietotāja, kuru balvu izlozei pieteikusi Lubānas pilsētas bibliotēka.

Apsveicam visus veiksminiekus!

Balvu izlozes rezultāti:

Lietotājiem: http://www.kis.gov.lv/wp-content/uploads/2013/09/Balvas_lietotaji.pdf
Bibliotēkām: http://www.kis.gov.lv/wp-content/uploads/2013/09/Balvas_bibliotekas.pdf



Informācija no KISC mājas lapas