Uzdāviniet sev jauku piektdienas pēcpusdienu bibliotēkā!

Ziņa publicēta 21.10.2013
25. oktobrī 13:00 Madonas novada bibliotēkā laipni aicinām visus interesentus uz tikšanos ar Dainu Grūbi – mūsu novadnieci, jaunās dzejas grāmatas „Atstāj mani mīlošu” autori un Viju Kilbloku – apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāju.

Vispirms jau – atvērsim Dainas Grūbes (Grigorjevičas, Borovskas – arī ar šiem uzvārdiem Dainu pazīstam kā skolotāju, dzejnieci un tulkotāju) jauno grāmatu Madonā,  klausīsimies dzeju un vēstījumu par paveikto, kopš viņa no mūsu reģiona pārcēlusies uz Rīgu un Zvaigznes ABC redakciju. Ieklausīsimies viņas stāstījumā par tulkotājas un redaktores darbu apgādā.

Tiekoties ar Viju Klibloku,  uzzināsim vairāk par apgādu, tā jaunākajām grāmatām un vēl tikai iecerēm. Cik interesanti V. Kilboka prot ieteikt grāmatas iegādei un lasīšanai zina visi, kas ir skatījušies TV raidījumu „Dzīvīte”, kurā viņa kopā ar aktieri A. Buli informē par izdevniecības jaunumiem.  Līdz šim Madonas novada bibliotēkai bijusi iespēja sadarboties ar Zvaigznes ABC grāmatnīcu Madonā - gan iepērkot grāmatas, gan saņemot atbalstu skolēnu jaunrades konkursu balvām: „Es dzīvoju Madonā" un „ Mazpilsētas stāsti" 2011. gada maijā. Šoreiz tikšanās ar viesiem.

Laipni gaidīts ikviens interesents, bet klubiņa „Pie kamīna" dalībnieki it īpaši! Labi zinām, ka viņi ir vieni no tiem, kurus interesē jaunākās grāmatas: gan lasa paši, gan cenšas grāmatu pasaulei pieradināt savus mazos lasītājus. Jauno izdevumu klāstā būs grāmatas gan pieaugušiem, gan bērniem. Tā būs viņu pirmā kopīgā tikšanās šoruden -  pie mums - šoreiz Madonas novada bibliotēkā, sadarbībā ar Skolēnu namiņu.

Sadarbībā ar Zvaigznes ABC grāmatnīcu Madonā - Dainas Grūbes jauno dzejas izlasi būs iespēja pasākuma laikā iegādāties par draudzīgāku cenu.  

Jūsu labsajūtai - silta tēja un kāds našķis. Uzdāviniet sev jauku piektdienas pēcpusdienu bibliotēkā!

 

                        Sarmīte Radiņa - Madonas novada bibliotēkas galvenā bibliotekāre