Emīls Jakrins ielūdz uz grāmatas „Ekonomiskais patriotisms” prezentāciju

Ziņa publicēta 15.09.2010
Šā gada 23. septembrī Madonas novada bibliotēkā viesosies Emīls Jakrins ar savas pirmās zinātniskās grāmatas „Ekonomiskais patriotisms” prezentāciju. Grāmata izdota pavisam nesen un vēl nav nonākusi tirdzniecībā. Līdz ar to šī prezentācija gan autoram, gan tās apmeklētājiem būs arī kā grāmatas atvēršanas svētki.  

Pasākuma viesiem būs unikāla iespēja uzklausīt Emīla Jakrina viedokli par grāmatā aprakstīto tēmu – protekcionismu, iesaistīties diskusijās ar grāmatas autoru un uzdot interesējošos jautājumus, kā arī saviesīgā gaisotnē, malkojot tēju vai kafiju un cienājoties ar cepumiem, aprunāties ar autoru individuāli, saņemot bezmaksas grāmatas eksemplārus ar autora autogrāfu.

Emīls Jakrins ir spilgta un daudzpusīga personība. Viņš ir ieguvis izglītību gan uzņēmējdarbības vadībā, gan politiskajās zinātnēs, bijis Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs un strādājis vadošos amatos virknē valsts un pašvaldību uzņēmumu, kā arī „Īpašo uzdevumu ministrijā sadarbībai ar starptautiskajām finanšu institūcijām”. Emīls Jakrins ir bijis Latvijas tenisa valstvienības dalībnieks un nodarbojas ar autosportu.

Interesanti, ka tieši autora maģistra darbs ir jaunizdotās grāmatas „Ekonomiskais patriotisms” pamats, kas apliecina autora izcilās zināšanas un kompetences līmeni aplūkojamajā tēmā, jo grāmata ir saturiski bagāta ar nozīmīgiem un interesantiem faktiem par protekcionisma vēsturi un ārvalstu pieredzi.

Tas viss rezultējies ar jaunu lasāmvielu Latvijā izdotās zinātniskās literatūras plauktos. Emīla Jakrina grāmatas „Ekonomiskais patriotisms” prezentācija būs saistošs notikums visiem Madonas iedzīvotājiem, kas ir aktīvi, zinātkāri un kuriem ir interese par protekcionisma tematiku.

Pasākums notiks: 23. Septembrī; Madonas novada bibliotēkas lasītavā; sākums pl. 19:00. Ieeja bez maksas!