Bibliotēkā pieejama datu bāze Encyclopaedia Britannica Library Edition

Ziņa publicēta 17.12.2013
Jau no aprīļa Madonas novada bibliotēkā bez maksas pieejama datu bāze Encyclopaedia Britannica Library Edition, taču saviem reģistrētajiem lasītājiem piedāvājam arī attālināto piekļuvi šai datu bāzei.

Britannica Online Library  Edition ir universāla daudznozaru enciklopēdisko publikāciju datu bāze bibliotēkām, kurā apkopota droša un uzticama informācija visām vecuma grupām  – jauniešiem, studentiem un pieaugušajiem, līdz ar to tā noderēs gan studiju, gan arī darba procesā, ļaujot gūt informāciju dažādās zinātņu nozarēs, un ne tikai.

Encyclopaedia Britannica Online Library Edition datu bāze ar plašām informācijas meklēšanas iespējām  pieejama ikvienam Madonas novada bibliotēkas apmeklētājam bibliotēkas tīklā (t.sk., pieslēdzoties bibliotēkā pieejamajam bezvadu internetam savā datorā).

Bibliotēkā reģistrētajiem lietotājiem piedāvājam arī attālināto piekļuvi  datu bāzei Encyclopaedia Britannica Online Library Edition, lai to varētu izmantot jebkurā sev ērtā vietā un laikā. Lai iegūtu piekļuves informāciju, nāc uz Madonas novada bibliotēku un jautā bibliotēkas darbiniekiem!