Gada pirmais seminārs

Ziņa publicēta 13.02.2014
21.februārī aicinām apmeklēt semināru bibliotēku darbiniekiem Madonas novada bibliotēkā! 

1. Iepazīstināt ar jaunāko e-pakalpojumu un dažādu valsts izveidoto e-iespēju jomā, uzskatāmi demonstrējot dažādu risinājumu piedāvātās iespējas, kas var noderēt pašiem bibliotekāriem personīgi, gan konsultējot bibliotēkas apmeklētājus
2. Sniegt informāciju par e-parakstu un datora sagatavošanu, lai bibliotēkās apmeklētājiem ir pieejams dators (datori) ar visu nepieciešamo programmatūru un viedkaršu lasītāju e-paraksta izmantošanai dažādu formalitāšu kārtošanā. Informācija par to, kā e-parakstam pieteikties un aktivizēt pie e-ID kartēm.
3. Nodrošināt bibliotēku pārstāvjus ar informatīvajiem materiāliem, lai bibliotēkas apmeklētājiem būtu pieejama visa nepieciešamā informācija par e-pakalpojumiem un portāliem, kas piedāvā e-pakalpojumus. Vai sniegt informāciju, kur šādi materiāli ( bukleti, rokasgrāmatas un video ir pieejami).
4. Sniegt atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem.

Semināra otrajā daļā runāsim par bibliotēku darbu 2013.gadā un tālāku darbības attīstību, kā arī par ES jautājumiem, dzīves kvalitāti ES, Eiropas Parlamenta vēlēšanām un citām aktualitātēm.

Semināra programmu skatīt ŠEIT.


Daiga Puķīte
Madonas novada bibliotēka
+37164820913