Madonas novada bibliotēkā pieejams LITRES: LIBRARY datubāzes bezmaksas izmēģinājums

Ziņa publicēta 24.03.2014
Informējam, ka no 24.marta līdz 8.aprīlim Madonas novada bibliotēkā pieejams LITRES: LIBRARY datubāzes bezmaksas izmēģinājums.

LITRES: LIBRARY datu bāzē pieejamas vairāk kā 85000 e-grāmatas un periodiskie izdevumi krievu valodā, aptverot plašu daiļliteratūras žanru spektru, kā arī nozaru literatūru sociālajās un dabas zinātnēs, tostarp uzņēmējdarbība, izglītība, žurnālistika, zinātniskā fantastika, fantāzijas, māksla, klasika, modernā proza​​, detektīvromāni, stāsti, esejas u.c.

Kompānija ЛитРес, kas dibināta 2006. gadā, šodien ir Krievijas licencēto elektronisko grāmatu izplatīšanas tirgus līderis. Kompānija sadarbojas ar lielākajām Krievijas izdevniecībām, piemēram,  «Эксмо», «АСТ», «Олма Медиа Групп», «Рипол Классик», «Логос» un citām, kā arī daudziem populāriem autoriem, piemēram, Daria Doncova, Boriss Akuņins, Aleksandra Mariņina u.c.

Projekta “Elektroniskās publikācijas Latvijas bibliotēkām” ietvaros Latvijas bibliotēkām tiek piedāvāta iespēja iepazīties ar LITRES: LIBRARY datubāzes e-grāmatām krievu valodā.

Datubāzes pieeja: www.lib.litres.ru

Datu bāze pieejama Madonas novada bibliotēkas publiskajā interneta tīklā (gan pie bibliotēkā pieejamajiem datoriem, gan arī Wi Fi  tīklā lasītāju ierīcēs – portatīvajos datoros, planšetēs un mobilajos telefonos ar atbilstošu tehnoloģisko nodrošinājumu).

Lai piekļūtu LITRES: LIBRARY datubāzei, vaicājiet palīdzību bibliotekārēm!

 

Informāciju apkopoja:

Daiga Lapiņa, ES informācijas un uzziņu lasītavas vadītāja