Aicinām svešvalodu pedagogus uz semināru!

Ziņa publicēta 10.04.2014
2014.gada 14.aprīlī no 12:00 līdz 14:30 Madonas novada bibliotēkā informatīvais seminārs par valodu pasniegšanas iespējām, izmantojot mūžizglītības programmas projektu rezultātus. Semināra mērķauditorija: svešvalodu pedagogi.

Madonas novada bibliotēka kā asociētais partneris piedalās projektā "Bibliotēkas – mūžizglītības rezultātu izmantotājas un izplatītājas. Atbalsts Mūžizglītības programmas rezultātu ilgtspējai" (Dissemination and Exploitation via Libraries: for Success and Sustainability of LLP Results).

Projekta ietvaros uzmanība akcentēta Mūžizglītības programmas projektu rezultātiem četros tematiskajos blokos:

Katrā tematiskajā sadaļā atrodami EK Mūžizglītības programmas projektu nosaukumi un saites uz projektu mājas lapām, kur iespējams iegūt detalizētāku informāciju par katru no projektiem, to mērķiem, partneriem un rezultātiem. Plašāk par projektu: http://dixl.eu/lv.

Akcentējot EK Mūžizglītības programmas projektu rezultātus tematiskajā blokā „Starpkultūru komunikācija un valodu apguve”, 2014.gada 14.aprīlī no 12:00 līdz 14:30 Madonas novada bibliotēkā notiks informatīvais seminārs par valodu pasniegšanas iespējām izmantojot mūžizglītības programmas projektu rezultātus.

Semināra mērķauditorija: svešvalodu pedagogi.

Tiks izsniegti sertifikāti par informatīvā semināra noklausīšanos.

Ceram, ka atradīsiet daudz ideju un labās prakses piemēru, kurus varēsiet izmantot savā darbā un ikdienā.

Pieteikšanās uz semināru:
Tel.: 64821050, 64820912;
‍E-pasts: biblioteka@madona.lv

 

Informāciju sagatavoja:
Daiga Lapiņa
Madonas novada bibliotēkas
ES informācijas un uzziņu lasītavas vadītāja