13.maijā Vēlēšanu ABC tūre Madonā

Ziņa publicēta 08.05.2014
13.maijā plkst. 13:30 zaļajā zonā pie Madonas novada bibliotēkas viesosies Eiropas Parlamenta informācijas biroja pārstāvji ar Vēlēšanu ABC tūri. Atnāc un noskaidro, cik kilometru ir no Madonas līdz Briselei, kā arī sev interesējošos jautājumus par Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kuras notiks jau 24.maijā!

Cik kilometru ir no Tavas dzīvesvietas līdz Briselei? Eiropas Parlamenta Informācijas birojs 28. aprīlī dosies Vēlēšanu ABC tūrē un sāks šādus "mērījumus", viesojoties visos Latvijas reģionos.
Mēneša laikā plānots apmeklēt 33 vietas Latvijā, kuru nosaukumi secīgi sākas ar kādu alfabēta burtu.
28. aprīlī būsim Ainažos un Ādažos, 30. aprīlī Baldonē un Carnikavā, 2. maijā – Červonkā un Daugavpilī, 3. maijā Engurē un Ēdolē, 5. maijā Feimaņos, 6. maijā Garkalnē un Ģikšos, 7. maijā Hmeļņeckos, 8. maijā Iecavā, Īslīcē, Jelgavā, 12. maijā Koknesē, Ķegumā, Lielvārdē, 13. maijā Ļaudonā, Madonā un Nītaurē, 15. maijā Ņukšos un Ogrē, 16. maijā – Piltenē un Rendā, 19. maijā – Smārdē un Šķēdē, 20. maijā – Turlavā un Ugālē, 21. maijā – Ūdrīšos, un tā līdz pat Valkai, Zvārtavai un Žagatām Apes novadā 22. maijā! 

KAS: Vēlēšanu ABC tūre

KUR: Zaļajā zonā pie Madonas novada bibliotēkas

KAD: 13. maijā plkst.13.30

Pasākuma programma:

  • Dāvināsim ķiršu kociņu un atgādināsim par Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kā arī to, cik km no Madonai līdz Briselei
  • Dāvināsim interesantus materiālus par Eiropas Savienību
  • Ar prieku uzklausīsim jūsu priekšnesumu un atbildēsim uz jautājumiem