Virtuāla tikšanās ar Gunti Bojāru

Ziņa publicēta 30.07.2010
HansaMedia piedāvā visām Latvijas publiskajām bibliotēkām unikālu iespēju – tikšanos ar autoru un sarunu/diskusiju par grāmatu un dzīvi interneta tiešraidē no HansaMedia studijas Rīgā. Uz diskusiju 4.augustā plkst. 16:00 uzaicināts Guntis Bojārs, grāmatas „Zīda čūska” autors. Diskusiju vadīs filosofs, raidījuma „Viss notiek” vadītājs Ilmārs Latkovskis.  

Arī Madonas novada bibliotēka rūpēsies par saviem lasītājiem, tāpēc ikviens interesents laipni aicināts 4.augustā plkst. 16:00 uz Madonas novada bibliotēkas Konferenču zāli, kur ar projektora palīdzību tiešraide tiks translēta uz lielā ekrāna.

Šādā veidā visās Latvijas ieinteresētajās bibliotēkās būs iespēja ne tikai sekot līdzi diskusijai, bet arī piedalīties – iesūtot jautājumus diskusijas dalībniekiem ar e-pasta starpniecību.

Sagatavošanās

Lai saruna būtu interesantāka un risinātos ne tikai vienpusēji – studijā, bet arī iesaistoties tās vērotājiem, aicinām aktīvākos lasītājus līdz 4.augusta tiešraidei izlasīt vai vēlreiz pārlasīt G.Bojāra grāmatu „Zīda čūska”. Tiešraides laikā iesūtītie jautājumi sarunu darīs gan dzīvāku, gan intresantāku mums visiem – bibliotekāriem un lasītājiem, un sarunas dalībniekiem.

Informācijai

Šajā pavasarī G.Bojāra „Zīda čūska” tika izdota jau otro reizi. Pirmais izdevums, kas iznāca 2008.gadā, ļoti strauji pazuda no veikalu plauktiem, taču joprojām ir pieejams daudzās publiskajās bibliotēkās. Internetā jūs atradīsiet, ka par grāmatu tika daudz un pretrunīgi runāts/rakstīts jau toreiz. To atzinīgi vērtējušas dažādas sabiedrībā pazīstamas personības. Manuprāt, tas intrigu par „Zīda čūsku” un tās autoru tikai palielina.

Informāciju sagatavoja: Daiga Lapiņa;

Pirmavots: Sandras Vīgantes informatīvā vēstule