Jauns gads - jaunas iespējas!

Ziņa publicēta 03.01.2017
Veiksmīgi esam aizvadījuši 2016. gadu, kas bija visai krāšņs un darbīgs. Nu pienācis 2017. – Ugunīgā gaiļa gads. Tāpat kā pagājušais, tā arī šis varētu būt Madonas gads, jo pilsētas ģerbonī redzams gailis, kas ir cīņā un darbā saucējs, gaismas, austošas dienas un dziesmas simbols. Tas izteic Madonas bagātās tradīcijas, raženo darba un kultūras dzīvi.

 2017. gadu uzsākam ar jauniem un ērtiem pakalpojumiem. Pateicoties Letonika.lv un Kultūras informācijas sistēmu centra (KISC) sadarbībai, šogad mūsu bibliotēkas lasītājiem tiek piedāvāta lieliska iespēja izmantot letonika.lv datu bāzi arī no sava mājas datora. Lai attālināti piekļūtu letonika.lv saturam, ir jāatnāk uz bibliotēku un jāpajautā bibliotekāram datu bāzes piekļuves lietotājvārds un parole.

Atgādinām, ka piedāvājam iespēju izmantot Madonas, Cesvaines, Ērgļu, Lubānas un Varakļānu novadu bibliotēku kopkatalogu, lai attālināti pagarinātu grāmatu lasīšanas termiņu, sameklētu un pasūtītu grāmatas. Viss, kas jums jādara - ar personu apliecinošu dokumentu (pase, personas apliecība (eID), vienotā lasītāja karte) jāatnāk uz bibliotēku un abonementā jāpalūdz izveidot lasītāja autorizācijas datus - lietotāja vārdu un paroli.

Darbīgu un informācijas bagātu Jauno 2017.gadu!