Madona un es

Ziņa publicēta 06.04.2011
Līdz 15.aprīlim pagarināts eseju konkursa „Madona un es” darbu iesniegšanas laiks.  

Atgādinām, ka eseju konkursa „Madona un es” mērķis ir izzināt 5.-12. klašu jauniešu domas par dzīvi Madonā, rosināt jauniešus aktīvāk iesaistīties pilsētas sabiedriskajā dzīvē, realizējot jaunas idejas un projektus. Esejas tiks izmantotas Madonas pilsētai veltītajos sarunu vakaros Madonas novada bibliotēkā.

Esejas „Madona un es” var iesniegt rokrakstā vai datorrakstā (ne vairāk kā vienu A4 formāta lapu; darbs rakstīts ar 12 lieluma burtiem, Times New Roman fontā, ar 1,5 rindstarpām) personīgi Madonas novada bibliotēkā vai elektroniski biblioteka@madona.lv līdz 15.aprīlim, norādot: vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, adresi un telefona nr.  Iesniegtie darbi tiks vērtēti 3 vecuma grupās: 5.-7., 8.-9. un 10.-12.kl.

Darbu vērtēšana un apbalvošana:

Visu konkursa darbu vērtēšanu veiks Madonas novada bibliotēkas direktores apstiprināta, speciāli šim mērķim izveidota vērtēšanas komisija, kura ir tiesīga izvēlēties rezultātu novērtēšanas kritērijus.

Labāko darbu autoru un stāstnieku apbalvošana notiks 5.maijā plkst. 17:00 Madonas novada bibliotēkā sarunu vakara laikā.


Informāciju sagatavoja:
Līga Fiļipova
Bērnu literatūras nodaļas vadītāja