“Krāsu brīvība” – izstāde Madonas novada bibliotēkā

Ziņa publicēta 26.02.2018
No 2018. gada 5. – 31. martam Madonas novada bibliotēkas konferenču zālē laipni aicinām apskatīt Laimas Lupiķes tīmekļošanas tehnikā radīto darbu izstādi “Krāsu brīvība”. Ja vēlaties satikt autori, tad izbrīvējiet sev mirkli laika un atčāpojiet, atnāciet, atsteidzieties uz bibliotēku 5. martā piecos pēcpusdienā!

  Ar savu dzirkstošo enerģiju un krāsu prieku jūs gaidīs Tautas tēlotājmākslas studijas „Madona” dalībniece, māksliniece Laima Lupiķe. Līdzīgi kā Elita Patmalniece – spilgta, krāšņa, pārsteidzoša, māksliniece, kura nebaidās eksperimentēt un pieradina arī košos toņus. Viņas darbi darināti oriģinālā tīmekļošanas tehnikā, ko angliski sauc par crazy wool. Tā ir iespēja radoši fantazēt un savas idejas pārvērst unikālos mākslas darbos.

  Māksliniece ir mūsējā, bet viņas darbi pabijuši izstādēs Rīgā, Gulbenē, Skrīveros, Jaunpilī, Līgatnē, Rundālē, Madonā, Lazdonā, Sarkaņos, Ērgļos un citur.

  Paldies Laimai par krāsu un audumu spēlēm var teikt daudzo meistardarbnīcu dalībnieki un izstāžu apmeklētāji.

 Tagad martā laipni gaidām viņas realizēto neparasto ideju apbrīnotājus un vērtētājus arī Madonas novada bibliotēkā. Tiekamies!

                                                                                                                          Sarmīte Radiņa