Paldies par dalību fotokonkursā un – turpinām lasīt!

Ziņa publicēta 18.05.2011
No 28.marta līdz 26.aprīlim Madonas novada bibliotēkaorganizēja fotokonkursu”Lasīt ir stilīgi!”. Zinot to, ka tagad fotografē gandrīz visi, gaidījām lielāku atsaucību, vairāk iesūtītu mirkļu, jo latvieši taču vēl joprojām ir lasoša nācija.

Fotogrāfijas atceļoja gan e-pastā, gan tika iesniegtas bibliotēkā. Lasoši bija gan bērni, gan ģimenes, gan kaķi, Bērzaunes bibliotēkā tika noorganizēta pat īpaša fotosesija. Fotogrāfijas bija apskatāmas Madonas novada bibliotēkas Uzziņu lasītavā, tām uzmanību veltīja arī Raiņa un Veidenbauma ielu iemītnieku trešā sarunu vakara apmeklētāji un Madonas novada bibliotēkas pilsētas jubilejai rīkoto konkursu uzvarētāji. Paldies dalībniekiem un atbalstītājiem! Konkursa rezultāti tika paziņoti un uzvarētāji sveikti Madonas novada bibliotēkā 5. maijā.     

Fotokonkursā 1. vietaiegūta Signei Sanderei,balva no „Foto ASTRA”, 2. vieta - Ritai Turkinai - balva no veikala „Impulse”, 3. vieta - Dinai Sestulei – balva no veikala „Sniegaroze”. Īpaša pateicība no Madonas novada bibliotēkas par piedalīšanos fotokonkursā ”Lasīt ir stilīgi!” Liepiņu ģimenei. Lai arī turpmāk patīk darīt darbiņus kopā!

Pateicoties reģionālā laikraksta „Stars” atbalstam, labākās fotogrāfijas tiek publicētas, tās varat apskatīt arī ŠEIT



Sarmīte Radiņa – MNB vecākā bibliotekāre