Konkurss 1.-12.klašu skolēniem

Ziņa publicēta 20.09.2011
Lai pievērstu bērnu un jauniešu uzmanību meža daudzveidīgajām bagātībām un meža nozares devumam Latvijā, vispārizglītojošo skolu skolēni, profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi, interešu izglītības pulciņu un mazpulku dalībnieki aicināti piedalīties konkursā „Mūsu mazais pārgājiens”, Darbu iesūtīšanas termiņš – 30.septembris.

http://izm.izm.gov.lv/aktualitates/jaunumi/7862.html

Konkursa dalībnieku uzdevums ir veikt literatūras un citu informācijas avotu izpēti un doties izpētes pārgājienā vai ekskursijā, lai apzinātu meža bagātības un meža nozares devumu savā pagastā, novadā, pilsētā, sagatavojot radošu izpētes darbu.

Darbus vērtēs 3 vecuma grupās: 1.-4.klašu, 5,-9.klašu, 10.-12.klašu un profesionālās izglītības iestāžu grupā. Katrā vērtēšanas grupās noteiks trīs uzvarētājus. Katrā grupā labākie konkursa darba autori un klašu audzinātāji oktobra beigās tiks aicināti uz izzinošu un līksmu piedzīvojumu pilnu noslēguma kopā sanākšanu Mežaparkā.  

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa atrodama Zemkopības ministrijas mājaslapā: http://www.zm.gov.lv/?sadala=2126



Papildu informācija:
Māra Mīkule, Zemkopības ministrijas Meža departaments, Meža nozares stratēģijas un atbalsta nodaļa, tālr.67027553, e-pasts:
mara.mikule@zm.gov.lv