Fotokonkurss: „Ieskaties kāzu albumā!”

Ziņa publicēta 24.01.2012
Laikā, kad putina un vairāk dzīvojamies mājās, Madonas novada bibliotēkas darbinieki aicina ielūkoties kāzu albumos. Varbūt tur atrodas kāda interesanta fotogrāfija, kuru būtu vērts parādīt arī citiem. Fotogrāfija var būt gan no jūsu pašu kāzām, gan kāds jūsu pilnīgi nejauši piefiksēts neparasts mirklis no draugu, paziņu kāzām. Laipni aicināti konkursā piedalīties reģiona fotogrāfi, kas pabijuši ne vienās vien kāzās, pamanījuši, noķēruši vai pat īpaši veidojuši neparastu situāciju mirkli un tas ir kaut kur krājumā, mapē, albumā. 

Konkursam no 25. janvāra līdz 9. februārim bibliotēkas lasītavā iesniedzamas 1-3 fotogrāfijas A4 formātā, lai varam tās izkārtot izstādē (bibliotēkas krājumā ir šim izmēram atbilstoši rāmīši). Jānorāda fotogrāfa vārds, uzvārds, adrese un telefona numurs. Pēc konkursa un izstādes fotogrāfijas bibliotēkā varēsiet saņemt atpakaļ.

Fotogrāfijas ļausim izvērtēt bibliotēkas apmeklētājiem, līdz konkursa beigām neatklājot to autorus.

Interesentus un dalībniekus 13. februārī plkst. 17:00 aicināsim uz tikšanos Madonas novada bibliotēkas lasītavā. Tad tiks paziņoti uzvarētāji. Tā būs arī satikšanās ar viesu nama „Kučuru dzirnavas” saimniekiem - Medņu ģimeni, kuru mājās 119 pāri ir svinējuši savus svētkus. Līdzi būs paņemts arī viņiem sadāvināto kāzu fotogrāfiju albums. Dzirdēsiet arī muzikālu sveicienu.

Uzvarētāji saņems pārsteiguma balvas no mūsu pasākuma atbalstītājiem: viesnīcas-kafejnīcas „Rudzons”, krodziņa „Bura”, kafejnīcas „Kore” un restorāna-bāra „Efeja”.

Laipni aicinām piedalīties un gaidām fotogrāfijas konkursam!



Sarmīte Radiņa – Madonas novada bibliotēkas vecākā bibliotekāre.