Aicinām piedalīties Grāmatu svētkos Madonā!

Ziņa publicēta 28.03.2012
Šī gada 20.aprīlī Madonā notiks jau 11. Grāmatu svētki, uz kuriem aicināts ikviens interesents.

Grāmatu svētku laikā būs iespēja iesaistīties „Latvijas Avīzes” publiskajā  diskusijā „Drošības problēmas un to risinājumi novados”, kas notiks Madonas kultūras namā. Uz diskusiju uzaicināts Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, 11.Saeimas deputāts Jānis Ādamsons (SC),  11.Saeimas deputāts Kārlis Seržants (ZZS).

Kultūras nama mazajā zālē tikšanās ar Inesi Ķesteri.
 

Madonas novada bibliotēkā notiks Latvijas Bankas speciālistes Aleksandras Bambales tikšanās ar pašvaldību deputātiem un darbiniekiem un vietējiem medijiem, uzņēmējiem, kā arī ikvienu interesentu, lai diskutētu par tematu „Kādu eiro gaidām?”.

Madonas kultūras nama lielajā zālēbūs iespēja tikties ar Juri Lorencu (Jumava) - „Sarunas ceļā” par ceļojumu iespaidiem, sastaptiem cilvēkiem.

Grāmatu svētku ietvaros Madonas novada bibliotēkā notiks arī skatuves runas konkursa Latvijas vidusskolu jauniešiem, kas veltīts Andreja Eglīša un Jāņa Raiņa dzejai, 2.posms.

Īpaša svētku programma sarūpēta arī bērniem un jauniešiem.

Visus svētku dalībniekus ar savu klātbūtni un programmu „Tintē, bet balts” priecēs aktieris Jānis Paukštello (Jumava).

Visas dienas garumā Madonas kultūras namā notiks grāmatu komercizstāde, piedaloties izdevniecībām: Zvaigzne ABC, Lauku Avīze, Jumava, Nordik, Tapals, Avots, Likteņstāsti, Rēriha grāmatnīca, Divpadsmit u.c. 

Svētku noslēgumā visi grāmatu pircēji piedalīsies jaunāko grāmatu izlozē „Veiksmīgais pircējs”.

Ar novadu 11. Grāmatu svētku programmu iespējams iepazīties ŠEIT.
*Svētku programmā vēl iespējamas izmaiņas!

Atbalstītāji:
Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš,  Jelgavas tipogrāfija, Latvijas Bērnu fonds, Vienotība, Zatlera Reformu partija, Zaļo un Zemnieku savienība, SIA Skapīc, SIA Vesta-LK,  Madonas novada dome

Informatīvie atbalstītāji: Latvijas Avīze, reģionālais laikraksts Stars



Daiga Puķīte
MNB direktores vietniece;
Grāmatu svētku organizatore