Tikšanās ar grāmatas "Ceļš pie sevis" autori Kristīni Maku un izstādes "Es esmu" atklāšana

Ziņa publicēta 07.03.2013
13.februārī Madonas novada bibliotēkā plkst. 13:00 aicinām uz tikšanos ar grāmatas "Ceļš pie sevis" autori - psiholoģi Kristīni Maku, noklausoties lekciju par tēmu „Attīstošais dialogs”, bet plkst. 14:00 kopīgi atklāt K.Makas  konceptuālo foto izstādi "Es Esmu".

Kristīne Maka ir psiholoģijas maģistrs. Pamatā savā darbā izmanto attīstošo dialogu, procesuālo pieeju un citas transpersonālās tehnikas, ir plaša pieredze grupu darbā. Grāmatas "Ceļš pie sevis" autore. Kristīne ir pieredzējusi psiholoģe, semināru un lekciju vadītāja, terapeitiski strādā ar cilvēkiem ar dažādām grūtībām, vada neskaitāmas attīstības, atbalsta un apmācību grupas. ( piem."Es esmu viss”, Viss ir manī ", "Mans gads" , „Mana telpa – manas lietas”, "Sirds apziņa un vaina", "Piedzimšanas mistērijas").

Pēc tam, kad pārdzīvojot vēzi un zaudējot kāju, nācās iziet smago meklējumu ceļu pie sevis, radās grāmata „Ceļš pie sevis”, kurā apkopoti 151 jautājumi, uz kuriem atbildot, mēs varam tuvināties sev, savai dziļākajai būtībai, īstenākajām vēlmēm un savai sirdij, iepazīstot sevi no jauna. Grāmata „Ceļš pie sevis” ir pašpalīdzības terapija, kuras mērķis ir satikšanās ar sevi, dzīvesprieka un dzīvotprieka atgūšana, ikdienas iedvesmas mirklis un lielisks palīgs apjukuma, neapmierinātības un pārdzīvojumu brīžos.

Doma par fotoizstādi, kas notver sajūtas, mirkļus un un skar arī īpašus pārdzīvojumus radās īsi pirms tapa grāmata. Fotoizstāde ir kā grāmatas vizuālā seja, turpinājums, mirklis būt ŠEIT UN TAGAD, kad katrs sajūtam ES ESMU, es jūtu, es izbaudu, es priecājos, es skumstu.
Līdz ar katru tikšanos ar grāmatas autori šī konceptuālā izstāde ieved sajūtās ar daudziem jautājumiem, uz kuriem mums patiesi un godīgi jāatbild atverot ik lapaspusi K.Makas grāmatā. Tā ir iespēja caur grāmatu rast atbildes, kuras zinām vien paši. Ik dienu to atverot - esot atvērtam un patiesam – saklausām savas vēlmes, sapņus, sajūtas un virzienu pie sevis.

Tikšanās laikā būs iespēja iegādāties K.Makas grāmatu, kā arī pēc vēlēšanās saņemt personīgu ierakstu grāmatā.


Informāciju sagatavoja
Ilona Daukšte
tālr. + 371 2 95 77 669
www.artsanoli.com

Array
Array
Array
Array
Array