Seminārs bibliotēku darbiniekiem

Ziņa publicēta 05.03.2013
13.martā no plkst. 10:00-15:00 Madonas novada bibliotēkā notiks seminārs Madonas, Cesvaines, Ērgļu, Lubānas un Varakļānu novadu bibliotēku darbiniekiem, vienlaikus tas būs arī Eiropas Pilsoņu gada atklāšanas seminārs Madonā.

Semināra laikā tiks apspriesti aktuālākie bibliotēku darba jautājumi,kā, piemēram, gaidāmā  vietējās nozīmes bibliotēku akreditācija, nosacīti tiks atklāts Eiropas Pilsoņu gads 2013, informējot klātesošos par šī Eiropas gada būtību, plānotajiem mērķiem un aktivitātēm. Tiks runāts arī par sadarbības iepsējām ar Jāņa Rozes grāmatnīcu. Cesvaines, Lubānas un Madonas novadu bibliotēku pārstāves dalīsies pieredzē par apmeklētajiem kursiem.

Plkst. 11:15 aicinām ikvienu interesentu, lai noklausītos lekciju par Centrālās Statistikas pārvaldes datu iegūšanas iespējām, kā arī par Eurostat datubāzēm, ko lasīs Centrālās Statistikas pārvaldes vecākā referente Līga Reinfelde un Eurostat datu lietotāju atbalsta centra dalībniece Sanda Roze. Plašāk: http://ej.uz/CSBunEUROSTAT.

Bet plkst. 13:00 aicinām uz tikšanos ar grāmatas "Ceļš pie sevis" autori - psiholoģi Kristīni Maku, noklausoties lekciju par tēmu „Attīstošais dialogs”, bet plkst. 14:00 kopīgi atklāt K.Makas  konceptuālo foto izstādi "Es Esmu". Plašāk: http://ej.uz/KristineMaka

Semināra programma pieejama ŠEIT.

Semināru atbalsta Eiropas Komisija.


Daiga Puķīte
Madonas novada bibliotēkas
direktores vietniece metodiskajā darbā