ES māja aicina uz tikšanos ar seksologu Artūru Šulcu

Ziņa publicēta 16.03.2011
Otrdien, 22.martā, ES mājas zināšanu, sarunu un mākslas istabās, Aspazijas bulvārī 28, pulksten 18:00 ikviens interesents ir aicināts uz tikšanos „Sieviete un vīrietis mūsdienu Latvijā: kā mainījušās savstarpējās attiecības?”, kurā pārdomās dalīsies seksologs Artūrs Šulcs.

Marts ES mājā tiek aizvadīts, īpašu uzmanību pievēršot dzimumu līdztiesības aktualitātēm Eiropā un Latvijā. Sieviešu un vīriešu attiecības ir bijis aktuāls temats visos laikos un jebkurā sabiedrībā, arī mūsdienās un Latvijā. Sievietes šodien ir ne tikai mātes un ģimenes pavarda kurinātājās, bet arī aktīvas uzņēmējas, politiķes, sabiedrības grupu līderes. Mainījusies ir arī vīrieša loma – mednieka ampluā nomainījis mīlošs tēvs, kas par bērniem rūpējas ne mazāk kā māte. Tāpēc rodas jautājums – kādas ir sievietes un vīrieša attiecības mūsdienu Latvijā? Atbildēt uz šo jautājumu atvērtā sarunā esam aicinājuši ekspertu – seksologu Artūru Šulcu.

„Mēs dzīvojam pārmaiņu laikā. Protams, mainās arī savstarpējās attiecības. Un ir ļoti svarīgi, lai mēs būtu tam gatavi. Šobrīd vairāk nekā jebkad ir svarīgi izzināt sevi, pieņemt sevi, izzināt otru un pieņemt otru. Pieņemt, neko nemainot,” norāda A.Šulcs. 

Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents. Papildu informāciju var iegūt www.esmaja.lv, vai arī zvanot pa tālruni 67085445. Aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

Pasākumu varēs vērot arī tiešraidē www.esmaja.lv!

Atgādinām, ka visi pasākumi ES Mājā ir bezmaksas.

Iveta Ķelpe,
Eiropas Parlamenta Informācijas biroja

preses nodaļas vadītāja,

Tālr: +371 67085468, mob. 29489481

E-pasts: iveta.kelpe@europarl.europa.eu

Jānis Krastiņš

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā preses sekretārs,

Tālr.: +371 67085425

E-pasts: janis.krastins@ec.europa.eu