Jau rīt aicinām apmeklēt Europe Direct informācijas centra Gulbenē Madonas informācijas punkta informatīvo telti

Ziņa publicēta 08.06.2018
Jau rīt no 9:00 līdz 14:00 aicinām apmeklēt Europe Direct informācijas centra Gulbenē Madonas informācijas punkta informatīvo telti Madonas pilsētas svētku “Amatnieku un mājražotāju tirdziņā”, kura ietvaros Saieta laukumā un tuvējā apkārtnē notiks dažādas aktivitātes – amatnieku un mājražotāju tirgus, atrakcijas pieaugušajiem un bērniem, dažādu pilsētas iestāžu informatīvās teltis un stendi, lustīga skatuves programma.

“Europe Direct” informācijas centra Gulbenē dalība pilsētas svētkos ir nozīmīga, jo svētkus apmeklē visplašākais interesentu loks – tā ir iespēja uzrunāt sabiedrību, popularizējot centru un aktualizējot Eiropas Savienības informācijas komunikācijas nepieciešamību, stāstot par centra realizētajām aktivitātēm, aicinot iesaistīties Eiropas Savienības mēroga iniciatīvās.

Ikvienam pilsētas svētku apmeklētājam būs pieejama centra sagatavotā prezentācija, izdales materiāli, tiks dota iespēja iesaistīties radošās nodarbēs un intelektuālās spēlēs/viktorīnās.

Pasākuma laikā telts apmeklētājiem būs pieejama informācija par “Europe Direct” informācijas tīklu, informācijas centriem, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un Eiropas Parlamenta informācijas biroju Latvijā, 2018.gada komunikācijas prioritātēm, aktuāliem notikumiem un projektiem. Pasākuma laikā būs iespēja iesaistīties viktorīnā, atbildot uz  jautājumiem par Eiropas Savienību, noskaidrot savu medijpratības līmeni.