EIROINFO tiešsaistes akcija par ES atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai

Ziņa publicēta 16.05.2011
18.maijā ES Mājā EIROINFO tiešsaistes akcija par ES atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai Latvijā, par uzdrīkstēšanos un izlēmību sākt SAVU biznesu!

18.maijā pulksten 11.00 ES Mājā, Aspazijas bulvārī 28, notiks EIROINFO tiešsaistes akcija par ES atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai, par to, kur un kā meklēt informāciju, lai realizētu spožas idejas, kā arī par to- vai mums IR spožas idejas uzņēmējdarbības attīstībā Latvijā.

Tiešraidi vadīs žurnālists un www.esmaja.lv galvenais redaktors Ansis Bogustovs. Uz jautājumiem atbildēs un ar idejām dalīsies:

·        Krišjānis Kariņš, Eiropas Parlamenta deputāts (strādā EP Tautsaimniecības komitejā, bijušais LR Ekonomikas ministrs);

·        Zane Lase, www.artbag.lv vadītāja (reāls jauns bizness, kas izveidots ar ES atbalstu);

·         Ģirts Kindzulis, Rīgas reģiona ES Struktūrfondu informācijas centra pārstāvis.

EIROINFO akcija vienlaikus būs redzama tiešsaistē www.esmaja.lv. Akcija sāksies 11.00, tās laikā interesenti var uzdot jautājumus zvanot uz tālruni

Vortāls www.esmaja.lv  aicina interesentus uz klātienes diskusiju ES mājā Aspazijas bulvārī 28 - 1.stāvā, kur varēs pārrunāt un uzdot jautājumus par uzņēmējdarbības iespējām.

Iveta Ķelpe,
Eiropas Parlamenta Informācijas biroja

preses nodaļas vadītāja,

Tālr: +371 67085468, mob. 29489481

E-pasts: iveta.kelpe@europarl.europa.eu

Jānis Krastiņš

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā preses sekretārs,

Tālr.: +371 67085414

E-pasts: janis.krastins@ec.europa.eu