Pievienojies vebināram par Europass CV un LinkedIn izmantošanu

Ziņa publicēta 04.11.2020
Eiropas profesionālo prasmju nedēļā – 13. novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 Eiropas Savienības māja aicina ikvienu interesentu pievienoties bezmaksas vebināram “Europass CV un LinkedIn karjeras veidošanai. Kas mainījies pandēmijas laikā?”

Ar Europass – visplašāk zināmo CV formātu Eiropā, jaunās platformas iespējām iepazīstinās Matīss Lācis, Akadēmiskās informācijas centra projektu eksperts.

Ieteikumos par LinkedIn izmantošanu karjeras veidošanā dalīsies Daiga Hildebrante, personāla atlases projektu vadītāja. Viņa arī dalīsies stāstā, kā darba devēji un personāla atlases kompānijas meklē potenciālos darbiniekus un izvēlas labāko no kandidātiem pandēmijas laikā?

Pievienojies vebināram un noskaidro, vai tiešām sākotnējā atlasē personāla atlases speciālisti katram CV velta tikai dažas sekundes? Kas jādara, lai CV tiktu pamanīts, parādītu informāciju par iegūto izglītību un darba pieredzi, prasmēm, kā arī izceltu Tevi starp citiem amata kandidātiem? Kādas priekšrocības sniedz starptautiskais Europass CV?

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.
Lai piedalītos, nepieciešams reģistrēties.

Eiropas profesionālo prasmju nedēļa ir Eiropas Komisijas iniciatīva, kas šogad notiks tiešsaistē no 9. līdz 13. novembrim. Tās laikā visā Eiropā ikviens aicināts pievienoties aktivitātēm un pasākumiem, lai demonstrētu izcilību profesionālajā izglītībā un apmācībā.
Uzzini vairāk.

Nodarbinātības veicināšana ir viena no Eiropas Savienības prioritātēm, tāpēc ES mājā tiek rīkoti pasākumi, palīdzot pilnveidot prasmes un sniedzot jaunas zināšanas, kas var noderēt, iesaistoties darba tirgū un veidojot savu turpmāko karjeru.