Tiešsaistes pasākums 11.01.2022. “Eirozonas perspektīvas: ekonomikas izaicinājumi 2022.gadā"

Ziņa publicēta 07.01.2022
11. janvārī plkst. 14.00 aicinām sekot tiešsaistes pasākumam “Eirozonas perspektīvas: ekonomikas izaicinājumi 2022. gadā. Saruna ar Eirogrupas priekšsēdētāju un Latvijas Bankas prezidentu”.

Eirogrupas priekšsēdētājs un Īrijas finanšu ministrs Paskals Donohū sarunā ar Latvijas Bankas prezidentu un ECB Padomes locekli Mārtiņu Kazāku diskutēs par pašreizējiem un ilgtermiņa ekonomikas izaicinājumiem un iespējām Latvijā un eirozonā kopumā, priekšnosacījumiem Eiropas nozīmes saglabāšanai pasaulē, ieskaitot ilgtspējas jautājumus; kā arī aplūkos monetārās un fiskālās politikas mijiedarbību. Diskusiju moderēs žurnālists un RSU asociētais profesors Edijs Bošs.
Pasākuma tiešraide ar tulkojumu latviešu valodā būs skatāma Eiropas Komisijas pārstāvniecības Facebook un www.esmaja.lv. Savukārt pasākumam angļu valodā var sekot Īrijas vēstniecības Latvijā Facebook vietnē.
Ikviens interesents var uzdot savus jautājumus, izmantojot sli.do aplikāciju, ievadot #1101. Jautājumus var iesniegt gan latviešu, gan angļu valodā.
Pasākumu organizē Īrijas vēstniecība Latvijā un Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā.