Pieredzes stāsti. Savējie iedvesmo! #1

Ziņa publicēta 18.05.2023
11.maijā Europe Direct Gulbenē pasākumu norises vieta Madonā organizēja izzinošu braucienu “Pieredzes stāsti. Savējie iedvesmo!”.

Šodien piedāvājam ielūkoties pirmajā iedvesmas stāstu sērijā “Savējie iedvesmo”, kas tapusi Europe Direct Gulbenē pasākumu norises vietas Madonā organizētā izzinošā brauciena “Pieredzes stāsti. Savējie iedvesmo!” rezultātā, apmeklējot patiesi iedvesmojošas vietas, uzņēmumus, cilvēkus tepat – Madonas novadā.

Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes

“Madonas Karameles” ir neliels ģimenes uzņēmums, kas savu darbību uzsāka 2013.gadā -  kā pašnodarbinātie. Viss sācies pamazām, mācoties veidot karameļu masu un degustējot. Apmēram gadu pēc darbības uzsākšanas Arnis un Linda nolēmuši iestāties LIAA Madonas biznesa inkubatorā, kur guvuši gan noderīgu informāciju, gan finansiālu atbalstu iekārtu iegādei.

Tiek ražotas dažādu veidu un garšu karameles no dabīgiem izejmateriāliem, arī cukurvate un želejas konfektes, tāpat ir iespējams izgatavot karameles pēc pasūtījuma.

Šobrīd norit ne tikai aktīva ražošana, bet arī tūristu uzņemšana karameļu darbnīcā, kurā ir iespēja izveidot pašam savu saldo mākslas darbu.

Video tapšanā īpašs paldies Lindai un Arnim Blaževičiem. Informācija: https://karameles.lv/lv/home-7/