Aicina uz karjeras konsultāciju „50 plus” ES mājā

Ziņa publicēta 21.02.2012
Ceturtdien, 23.februārī no pulksten 11:00 līdz 12:00 ES mājas zināšanu, sarunu un mākslas istabās, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā notiks karjeras konsultācijas iedzīvotājiem vecumā „50 plus”.

Konsultāciju laikā Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) pārstāvji iepazīstinās ar reģistrēto bezdarbnieku vecumā „50 plus” aktuālās statistikas tendencēm, skaidrojot, kāds ir bezdarbnieku sadalījumu pēc vecuma, dzimuma, izglītības un citiem rādītājiem.

Konsultanti arī stāstīs par NVA piedāvātajiem pakalpojumiem un daudzveidīgajām iespējām piedalīties aģentūras organizētajos pasākumos. Tāpat būs iespēja noskaidrot , kāda informācija ir pieejama un kādi e-pakalpojumi izmantojami NVA mājas lapā www.nva.gov.lv, piemēram, CV/vakanču portāls un sadaļa „Karjeras pakalpojumi”. Šajā sadaļā e-vidē pieejamas dažādas elektroniski aizpildāmas anketas un testi sevis izzināšanai, piemēram, pašnoteicējs „A” un anketas „Orientācija” un „Darba izvēles faktori”.

Pasākumā aicināti piedalīties bezdarbnieki un darba meklētāji, īpaši vecumā virs 50 gadiem, kā arī jebkurš interesents.

Karjeras konsultācijas tiek organizētas ES mājas tematiskā Izaugsmes mēneša ietvaros. Viens no ES mērķiem 2012.gadā irekonomiskās krīzes pārvarēšana, atjaunojot izaugsmi nodarbinātības jomā, paātrinot stratēģijas Eiropa 2020 reformu programmu, kā arī turpinot sarunas par modernu ES budžetu un palielinot ES ietekmi globālā mērogā. Prioritātes - ekonomikas atveseļošana, izaugsme un ilgtspēja, kā arī iekšējā tirgus un vienota digitālā tirgus attīstības veicināšana.

Aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.