Aicinām vecākus ES mājā apmeklēt pasākumu par atgriešanos darbā

Ziņa publicēta 06.03.2012
Aicinām jaunos vecākus kopā ar mazuļiem 14.martā no plkst. 12:00 līdz 14:00 ES mājas zināšanu, sarunu un mākslas istabās, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā apmeklēt informatīvo pasākumu „Jaunie vecāki atgriežas darbā”.

Seminārā psihoterapeite Sarmīte Frišfelde jaunajiem vecākiem stāstīs, kā ģimenei emocionāli sagatavoties, lai veiksmīgi atgrieztos darbā pēc bērna kopšanas atvaļinājuma. Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvis ieteiks, kam uzticēt bērna pieskatīšanu, kā izvēlēties un pārbaudīt auklītes, bērnudārzus un pieskatīšanas grupas.

Informatīvajā pasākumā būs iespēja uzzināt arī aktuālo informāciju par Rīgas pilsētas pašvaldības pirmsskolas iestādēm un domes sadarbības modeli ar privātajām pirmsskolas iestādēm.

Noslēgumā Latvijas Privāto pirmskolu biedrības valdes priekšsēdētāja Daina Kājiņa jaunos vecākus iepazīstinās ar privātajām pirmsskolas iestādēm Latvijā un ieteiks, kā savam mazulim izvēlēties labāko bērnudārzu.

Informatīvajā seminārā jaunie vecāki aicināti piedalīties kopā ar bērniem! ES mājas mākslas istabā ir iekārtots bērnu rotaļu stūrītis, kur mazie varēs droši zīmēt, krāsot un izzināt dažādas interesantas lietas. Kamēr vecāki klausīsies ekspertu ieteikumus, bērnus pieskatīt palīdzēs vecmāmiņas no biedrības „Rīgas aktīvo senioru apvienība” Vecmāmiņu kontaktbiržas.

 

Aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.