Tikai mirklis

Ziņa publicēta 02.05.2013
23. aprīlī Barkavas bibliotēka notika Vinetas Iecelnieces fotoizstādes atklāšana.

Tik sen gaidītais pavasaris beidzot ir klāt! Tas atnācis ar putnu dziesmām, ar saules stariem, ar brāzmaino vēju. Pavasarī piepildās arī sapņi. Sen gaidīts un lolots sapnis šajā pavasarī piepildījies arī Vinetai Iecelniecei. 23. aprīlī Barkavas bibliotēka notika Vinetas fotoizstādes atklāšana. Uz izstādes atklāšanu bija ieradušies cilvēki, kurus interesē fotomāksla.

 Skatoties šo izstādi mēs Vinetu iepazinām kā cilvēku, kurš ikdienā, katrā dabas veidojumā saskata neparasto, skaisto. Mēs daudzām lietām un vietām paejam garām un pat neievērojam to, ko Vineta „ ķer” fotoobjektīvā - trauslos ziedus, purva burvību, sen piemirsta lietas pie mājām, caur ābeļu zariem paskatāmies uz simtgadīgo māju, rudens zeltā iekļautus torņus, pasakainas „ žoga mežģīnes” ziemā.

Vineta saka: „Pārsvarā mana modele ir skaistā daba ar savu mūžīgo mainību, kustību, klusumu, troksni, spēju izraisīt brīnumu. Daba ir mana svētnīca”.

Klātesošie novēlēja Vinetai Iecelniecei daudz iedvesmas brīžu turpmākajā darbā. Ieraudzīt to, ko gribas parādīt citiem. Saskatīt arvien daudzveidīgo mūsu skaistajā Latvijas dabā.


Rita Moroza
Barkavas bibliotēkas vadītāja

Array
Array
Array
Array
Array
Array