"Izlasīji- novērtēji" Barkavas bibliotēkā

Ziņa publicēta 03.03.2016
Ir noslēdzies lielais lasītāju un vērtētāju darba cēlienam. 1. martā Barkavas pamatskolā notika "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2015" noslēguma pasākums “Izlasīji- novērtēji”. Dalībnieki godam paveikuši savu ekspertu darbu - šogad bija pieteikušies 28 un veiksmīgi finišēja 25 dalībnieki. Tātad - lielais lasīšanas maratons ir noslēdzies!

Pasākuma laikā bērni  izspēlēja  epizodes no nominētajām grāmatām, kuras viņiem visvairāk ir palikušas atmiņā no izlasītā. Žūrijas dalībnieki bija arī mākslinieki- portretisti.  Viņi zīmēja savu portretu “ Es – grāmatas autors “.  Ar šo uzdevumu bērni lieliski tika galā.  

   Bērni varēja jautri un aktīvi padarboties – notika “Kustīgo grāmatu dambretes” turnīrs. Labākie skolas dambretisti, Estere un Aleks, kas ir arī eksperti, izvēlējās katrs savas komandas spēlētājus un sacensība sākās! Parasti dambrete tiek spēlēta uz dambretes galdiņiem, bet šoreiz paši bērni bija dzīvie dambretes kauliņi un kapteiņi viņus ‘’bīdīja” pa lielo improvizēto dambretes laukumu.      

        Pasākuma noslēgumā visi Žūrijas dalībnieki saņēma atstarotājus no LNB, bija sarūpētas uzlīmes un saldi našķi.   

 Liels paldies visiem mūsu čaklajiem lasītājiem un – uz tikšanos nākošajā “ Bērnu, jauniešu  un vecāku žūrijā 2016!


        Barkavas bibliotēkas vadītāja Rita Moroza

Array
Array
Array
Array
Array