Latvijas Bibliotēku festivāls

Ziņa publicēta 31.03.2017
Latvijas Bibliotekāru biedrība aicina piedalīties šī gada Latvijas Bibliotēku festivālā, kas notiks 24.-25. aprīlī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Viena no festivāla sastāvdaļām ir Lasītāju apkalpošanas speciālistu konference 25. aprīlī.

 Konferenci organizē Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bibliotēku attīstības centrs kopā ar Latvijas Bibliotekāru biedrību un citiem atbalstītājiem. Plašāka informācija par festivālu un Lasītāju apkalpošanas speciālistu konferenci pieejama Latvijas Bibliotekāru biedrības tīmekļa vietnē: http://www.bibliotekari.lv/?p=1029.

 Uzmanību! Dalība Lasītāju apkalpošanas speciālistu konferencē ir par maksu: LBB individuālajiem biedriem un institucionālo biedru darbiniekiem - 10 EUR, pārējiem konferences dalībniekiem - 15 EUR. Konferences programma vēl tiek precizēta un tiks publiskota šīs nedēļas beigās vai nākamās nedēļas sākumā.

Reģistrācija dalībai Latvijas Bibliotēku festivāla pasākumos atvērta līdz 19. aprīlim.

Ikviena bibliotēka ir aicināta pieteikt plakātu dalībai 25. aprīļa konferences plakātu sesijā, kuras tēma - labās prakses un inovāciju piemēri lasītāju apkalpošanas jautājumos. Dalības pieteikums līdz 19. aprīlim iesniedzams LNB Bibliotēku attīstības centra vadītājai Mārai Jēkabsonei uz e-pasta adresi mara.jekabsone@lnb.lv, tālr. 67716050.

Atgādinu arī, ka vēl līdz 31. martam iespējams nominēt, jūsuprāt, izcilākos Latvijas bibliotekārus LBB Gada bibliotekāra balvai.

Ja ir jautājumi par Lasītāju apkalpošanas speciālistu konferenci, esmu gatava uz tiem atbildēt! Tiekamies Bibliotēku festivālā!


Informāciju iesūtīja:

‌Māra Jēkabsone

Bibliotēku attīstības centra vadītāja

Latvijas Nacionālā bibliotēka