Tavi draugi - labākās grāmatas

Ziņa publicēta 01.03.2018
27. februārī Barkavas pamatskolā notika “Bērnu Žūrija 2017” noslēguma pasākums. Uz pasākumu tika aicināti visi eksperti- gan bērni, gan pieaugušie. Žūrijā veiksmīgi darbojās 25 eksperti.

Eksperti sadalījās komandās: 1.- 2. klase “Labākie lasītāji” un 3.- 4. klase “Skaļā klase” . Ekspertiem tika doti dažādi uzdevumi: cik grāmatas bija jāizlasa un jāvērtē katrā vecuma grupā, vai precīzi atceraties grāmatu nosaukumus. Notika “Skaļās lasīšanas” konkurss. Bērni lasīja fragmentus no grāmatām –uzvarētājām. Pat iepriekš nezinot tekstu, kurš bija jālasa, bērni ļoti labi tika galā ar uzdevumi.

Ar lielu interesi bērni lika lielās puzles. Saliekot puzli, bērni iepazina Madonu. Ļoti aizrautīgi bērni šķiroja atkritumus. Šis uzdevums sākumā likās ļoti vienkāršs, bet tas nebija nemaz tik vienkārši, jo pēc tam, no sašķirotajiem materiāliem bija jāsaliek puzle. Ar lielu aizrautību un atbildību komandas spēlēja atraktīvo spēli “Trāpi mērķi”.

Noslēgumā balviņas un pateicības raksti. Divi eksperti - Megija Kokare un Edgars Tiltiņš (pirmie izlasīja grāmatas un aizpildīja anketas) dosies uz “Lielajiem lasīšanas svētkiem” Rīgā.


Informāciju iesūtīja: Barkavas bibliotēkas vadītāja Rita Moroza

Array
Array
Array
Array
Array
Array