Gaidīsim lasītājus arī rudens sezonā

Ziņa publicēta 30.08.2024

Esam gandarīti, ka vasaras sezonā bērnu literatūras nodaļas apmeklējums nesamazinājās. Brīvo laiku pie mums pavadīja ne tikai pastāvīgie klienti, bet arī pilsētas viesi. Arī vasarā bibliotēkas krājums tika papildināts ar jaunām, krāšņām bērnu grāmatām un kvalitatīvu literatūru jauniešiem, galda un lielformāta spēlēm.  

Sākoties rudens sezonai, aicinām lielus un mazus kļūt par lasīšanas ekspertiem un iesaistīties lasīšanas veicināšanas mērķprogrammā “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” (informācija https://biblioteka.madona.lv/lv/aktualitates---rada-un-dara-madonas-novada-biblioteka?fu=read&id=6000 vai pa tālruni 64821926).

Piedāvājam atcerēties vai apgūt no jauna droša interneta lietošanas prasmes, apmeklējot informācijpratības nodarbības par aktuālām tēmām dažādām vecuma grupām - drošība internetā, informācijas meklēšana u.c. ( iepriekš pieteikties pa tālruni 64821926).

Jaunāko klašu skolēniem piedāvājam tematiskas nodarbības “Lasām un izzinām kopā”. Lelle Šarlote labi atpūtusies vasarā, gatava doties uz pirmskolas izglītības iestādēm, lai satiktos ar bērniem un kopīgi mācītos.

Pirmajā skolas nedēļā no 02.09.-07.09. īpaši gaidīsim pirmklasniekus.
Nāc uz bibliotēku izglītoties, atpūsties un satikties!