Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmas avīze

    Ziņa publicēta 02.04.2013
    4. aprīlī nodibinājums Rīga 2014 publisko Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu, ko veido vairāk nekā 200 īpaši gatavoti 2014. gada notikumi. Lai ikvienam būtu iespēja iepazīties ar plānotajiem pasākumiem, nodibinājums Rīga 2014 izdevis programmas avīzi, kas bezmaksas būs pieejama Latvijas bibliotēkās un Rīgas pasta nodaļās.

    Avīzē publicēta Rīga 2014 programma, papildus lasāmi raksti par nozīmīgākajiem notikumiem, kā arī kontaktinformācija saziņai.

    Ikviens aicināts iepazīties ar pasākumu kalendāru, atrast sev interesantos pasākumus un līdzdarboties to izzināšanā un veidošanā.

    2014. gada programmas notikumi papildinās jau tradicionāli esošo Rīgas kultūras pasākumu klāstu ar jaunām norisēm visdažādākajos mākslas un kultūras žanros. Daudzi no 2014. gada notikumiem notiks neierastās vietās, tostarp ne tikai Rīgas centrā, bet visās pilsētas apkaimēs, būs daudz bezmaksas pasākumu un ikviens būs aicināts līdzdarboties un kļūt par dalībnieku kādā sev interesantā pasākumā. Programma tapusi, sadarbojoties vairākiem simtiem kultūras organizāciju un mākslinieku un veidojot kultūras gada notikumus augstā starptautiskā līmenī ar Eiropas un pasaules elpu.

    Plašākā un aktuālākā informācija par Eiropas kultūras galvaspilsētas gada notikumiem portālā www.riga2014.org Kultūras portālā pieejama programma un katram iespēja veidot savu pasākumu izlasi, padziļināti iepazīt pasākumu saturu, māksliniekus, kultūras notikumu aprakstus Eiropas un pasaules kultūras kontekstā.

    Avīzes reģionu galvenajām bibliotēkām līdz 4. aprīlim piegādās Latvijas Pasts.

    Apmeklētājiem līdzņemšanai/lasīšanai uz vietas avīzes var būt pieejamas sākot ar 4. aprīli

    Tā kā esam ierobežoti kopējā avīžu tirāžā, lūdzam, nodrošināt katru novada bibliotēku ar pāris eksemplāriem lasīšanai uz vietas, kā arī apmeklētākās ar bezmaksas eksemplāriem līdzņemšanai

    Jautājumu un neskaidrību gadījumā par Rīga 2014 avīzi, lūdzu sazinieties ar nodibinājuma Rīga 2014 sabiedrisko attiecību projektu vadītāju Renāti Franki e-pasts renate.franke@riga2014.org , tel.nr 67043635.